Konu
Eski 29-03-04, 01:53   #2 (permalink)
terabyte
Power Member

terabyte Avatar

Katılım tarihi: 25.03.04
Arrow

merhaba bende bir notebook kullanicisiyim ve bende almadan once bi kac bilen arkdadasima sordum ve onlar bana ilk olarak notebook'un en buyuk ozelligi olan mobile kullanabilmeyi saglayan pillerin onemli oldugunu soylediler ve bende bunu dikkate aldigim icin simdi cok mutluyum gerci bende optional pil aldım ama almadan evvelde standby da 5 saat oyun oynarkende 2.5 saat dayaniyordu sarjim. simdi bu sure 2 katı civarında ve bildiğim kadarıyla sarjın daha cok dayanmasını saglayan yeni teknoloji centrino islemciler bunların mhz leri ilk bakıldıgında dusuk gibi gelebilir ancak normal islemcilerden cok farklı calısıyorlarmıs o yuzden hızlılar gercektede.sonra sony'nin gordugum kadarıyla tum modellerinde cok guzel bir ekran netliği var ayrıca şık ve ince tasarım.ben pek anlamadıgım için teknik bişeyler söyliyemecem amcak dediğim gibi senin içinde mobile kullanım onemliyse sarj surelerinide ogren kafanda ki note book ların.insallah uzun sure güzelcene kullanabilceğin iyi bir notebook satın alırsın...
terabyte çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver