Konu
Eski 14-04-04, 16:14   #8 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Nereden: Moonbase Alpha
Blog Mesajları: 21
Alıntı:
ertanerbek tarafından iletildi.
Bence kasa tam anlamj ıle berbat bırıncısı 300w pekte yeterlı degıl cok fazla parca kullanan bırısnde sorunlara neden olabılır. Standart on board parca kullanıcıları ıcın fena degıl. Kasanın tıpı ıse cok gıcık macıntos u olması ısteyen gıder mac alır ne bu boyle elma serısınden cıkmıs gıbı alet ya bır pc cı ıcın cok altalcı bır durum ve kapaklardakı yaylar onlar baslı basına bır sorun ıkı gun sonrakı benım gıbı sureklı ve yogun sekılde cd romu kullanan bırısı ıcın o kapaklardakı yaylar bır ıkı ay ıcerısınde colde marton kosan adamın dılı gıbı olur
Merhaba,

Sanırım kasayı görmediniz ve yeterince incelemediniz. 300W çoğu kullanıcı için hala yeterli sayılabilir. 25 dolara satılan kasalardaki 420W PSU'lar yerine ben bu kasadaki 300W'ı tercih ederim. Dizayn konusu göreceli ben beğendim bir başkası beğenmeyebilir. yaylar konusuna gelince bu ise tamammen tahminden ibaret. Eğer bir sorun çıkarsa 2 yıl garantili değişir. Bu kasalar öle kısa sürelerde dizayn edilmiyor. O yaylar standart kullanımada yıllarca çalışacak kadar iyi dizayn edilmiştir. Arkadaki fanlara gelince ise bu konuda bence hiç yorum yapmayın ya da yapmadan önce ATX design guide'ı bir okuyun.
eUGENE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver