Konu
Eski 08-05-04, 21:24   #15 (permalink)
DJ Waterfall
Moderator

DJ Waterfall Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.02.04
Nereden: Bir orada.. Bir burada...
Alıntı:
DaRkDeViL tarafından iletildi.
ama problemsiz bir oto teybi kullanmak gerekir. çünkü; arızalı oto teypleri çok fazla akım çeker bu da ps için olumsuz bir sonuç doğurur. ama diğerlerinin yanlış düşüncelerine izin vermemek için bir hatırlatma gerekir. < Teybin ses çıkışına direk hoperlör bağlanmayacağı için çok fazla akım gerekmeyecektir. > "oto teybini psudan çalıştırmak gibi bi hataya düşmeyeceğini umarım... " DJ Waterfall'a ankdotumdur.

ses çıkışları konusunda haklısın zaten ben de o şekilde yazdım.. fakat psudan BeSLeRSEN MOBOYU YAKARSIN.. yada psu uçar.. teybin eski veya yeni olmasının çok bi önemi yoktur.. arızalıysa durum başka o zaman normallinden fazla akım çekebilir... ama sağlam da olsa yine çeker diyorum... ama ille böyle bişey yapılacak madem şöyle yapılabilir.. extra bi psudan güç alınır.. teybin içindeki preamfiden çıkışalıp line in'e girebilirsin o çıkış değeri sanırım 0.6 volttu.. karta zarar vermessin böylece.. fakat bunun için preamfi entergresini bulmalı,entegre katoloğundan hangi bacaklarından çıkış aldığını bulmalısın...