Konu
Eski 13-05-04, 03:00   #8 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
mailserver'ın verdiği mailbox kapasitesinin büyük veya küçük olması çok önemli birşey değil arkadaşlar. eğer maillerinizi sürekli orda tutmayacaksanız eğer. zaten mailleri mailserver'da tutmakta pek güvenilir gelmiyor bana. genelde outlook express veya outlook ile maillerin kullanılmasını tavsiye ediyorum. o nedenle öncelikle hızlı çalışan bir "POP3" mailserver" olması lazım. ikincisi span ve antivirüs konusunda üzerinde ciddi yazılımlar kurulu olması gerekiyor. ben mailbox 1GB olmuş 30MB olmuş pek önemsemiyorum. zaten düşünürseniz neden 1GB??? birincisi 1GB'a gelene kadar mailleri oradamı biriktireceksiniz, koç gibi PC'niz duruken? ikincisi bir tek mail herkesin standart olarak verdiği limitleri aşacakta 1GB'a gerek olacak, zaten böyle kocaman devasa bir mail alırsanız açması 1Gün sürer
Türkiye'de bulunan hızlı bir POP3 mailserver herzaman daha iyidir. akdenizde yine fiber kablo kopar, sonra mailsiz kalırsanız nolacak? mail ciddi bir iş ve bence dediğim gibi yakınınızda olan, hızlı ve POP3 mailserver üzerinde mail almak her zaman evliyadır...