Konu
Eski 26-08-04, 05:46   #1 (permalink)
LasT_AnaRChIsT
New Member

Katılım tarihi: 26.08.04
Nereden: ANKARA
Kafayı yedim, yiyecem !!! lütfen yardım !!!!

ilk olarak viplay (divx leri izlemek için kullandıgım player) iki kere çalıştırdıktan sonra bozulmaya başladı, önceleri önemsemedim, her seferinde yeniden kurmak sinir bozucu bi hale gelince başka bi sürüm indirip yükledim. oda aynı şeyi yapınca virüs oldugunu anladım anti virüs yükledim.jefoo 32 adında bi virüs buldu ve temizledim ama sorun yok olacağına artmaya başladı, bu sefer avi formatında ki bütün dosyaları hiç bi şekilde açmamaya başladı.ilk başlarda codec kurulu olmadıgında verdigi ''dosya sistemi geçerli deyil'' gibi hata msj ları geldi onun üzerine codec de sorun vardır düşüncesiyle bayaa bi codec falan denedim.
sonra oda olmayınca denemedigim anti virüs kalmadı nerdeyse ama çözüm bulamadım. en iyisi format atmak dedim . bastım formatı kurdum windows u avi leri denedim direk sorunsuz çalıştı .
her ihtimale karışı tekrar anti virüs yükledim arattım bi şey bulmadı. sonra vplay i tekrar indirdim kurdum onu kurmamla. kabus yeniden başladı aviler yeniden çalışmamaya başladı bu arada çogu exe dosyası özellikle setuplar bozuldu. zipli dosyalar açılmamaya başladı.sonra bütün anti virüs leri tekrar denemeye başladım online tarama yaptırdım bi siteden. oda pe.jeefoo.a isimli bi virüs buldu. ugraştım mugraştım derken baktım olmuycak . H.D.D daki bütün exe leri sildim ( H.D.D 3 bölüm ) C ve D ye format attım sadece media dosylarını (film,mp3, txt falan ) E ye yedekledim, E deki windows dan görünmeyen sistem ve gizli dosyalarda dahil geri kalan herşeyi sildim. sonra windows u kurdum tekrar, 1 saat kadar her şey normaldi sonra tekrar kafayı yedi ve işte burdayım bir bana kafayı yemeden yardım ederse sevinirim.....

saygılar
LasT_AnaRChIsT çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver