Konu
Eski 08-09-04, 11:18   #1 (permalink)
üstad
Senior Member

üstad Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.09.04
Biliyorum çok konuşuldu ama bi yardım

Arkadaşlar IQY kodlu bi Mobil 2500+ işlemci için anakart tavsiyesi istiyorum. 2 haftadır incelemediğim makale kalmadı herhalde rüyamda anakartlar uçuşuyo
Son nokta için bi el atın lütfen;

MSI K7N2 ILSR > + lar: şuan kt 333 üm var ve hiçbi sorun yaşamadım, mobil işlemcilerin o/c potansiyeli ve stabilitesi için şart olan (bikaç makalede öyle okudum) Powernow seçeneğini veriyormuş, kutu içeriği iyi, görüntüsü güzel kırmızı kırmızı
- ler: Bu kartla ilgili çok sorun okudum forumlarda (aşırı ısınma vb.), o/c hastası olmamama karşın elimin altındaki potansiyeli istediğimde kullanabilmek istiyorum.

ABIT NF7-S > +lar: efsane sanki herkes onu öneriyor, çok stabil ve esnek olduğu ve çok iyi o/c potansiyeline sahip olduğunu öğrendim, s-ata çeviricisi vermeleri hoşuma gitti.
- ler: son zamanlarda şu Guru olayı kafamı karıştırdı bunda yok o olay, powernow desteğinin olmaması çok problem olur mu bilemiyorum, nb soğutucusu falan çok dandik gözüküyo (gittim baktım), kutu içeriği çok zayıf

ABIT AN7 > +lar: NF7-S nin üzerine bi de guru eklenmiş hali galiba
-ler: Forumlarda çok sorun gördüm bu kartla ilgili (Voltaj değerlerini istenilenden fazla vermesi, aşırı ısınması, driver problem vb.), s-ata çevirici yok, powernow seçeneği yok, dandik nb soğutucusu.

bi an evvel karar vermem lazım kafayı sıyırıcam yoksa . 2-3de de gün içinde alıcam inşallah. Teşekkürler...
üstad çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver