Alıntı:
| ibo971 tarafından iletildi.
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Ses kartını başka bir xp yüklü makinada denedim xp otomatik driverini bulup yüklüyor benim tuhafıma giden ilk olarak donanım sihirbazı vga wmd diye birşey buluyor yüklüyor ondan sonra cerative ses kartı diverlerini yüklüyor. Başka makinadada ses vermedi. Ses çıkışında problemmi oldu anlayamadım. Birde daha öncede belirttiğim gibi winamp çalıştırınca winamp kilitleniyor. Kartın olduğu pcı slota başka bir ses kartı taktığımda ses geldi bir problem olmadı.
Ekran kartınada gelince galiba 64 bit. Yazık oldu 128 bit sanarak almıştım fiyattan şüphelenmek gerekirdi. Şimdi 128 bit içinde daha fazla para vererek zaten açık olan bütçeyi dahada zorlamak istemiyorum. Ne yapalım katlanacağız. Ekran kartının fanını çıkarıp cpu fanını monte etmeyi düşünüyorum en azından o.c. yaparken birde ekran kartından olmayayım. Ekran kartı o.c. 'si konusunda dikkat etmem gereken birşeyler varsa bildiren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Kolay gelsin. |
ses kartının problemli olduğunu bulmuşsun böylece.ekran kartının markası ne buraya yazki ibret olsun almasın kimse...