Alıntı:
| e-diablo tarafından iletildi.
Intelın cok satmasının nedenı bılıncsız kullancı helekı okadar bılıncsız kullanıcı ve tuketıcı varkı adam word de yazı yamazk ıcın ( yazı dedıysem oyle abartılı degıl ) makına alıcek almısken en ıyısı osun tak adama bır adet 3.2 ghz cpu sutune bır asus p4p 800 se onun usutne gforce 5700 hhehehe ustune bazen abartı 1 gb ram  adam ıyısını ıstedı abı bız ne yapalım.
Yanı anlıyacagınız ıntelın olayı bılıncsız kullanıcı satıcı veyanlıs tuketımden kaynaklanıyor ben bılgısyar konsuunda pro olmasam arada bır oyun oynayıp nete fılan tkaılsam baskada ısım olmasa gıder duron 1600 kullanırım |
ertanım AMD işlemcinin varlığından haber olmayan var.. ben çevremden gelen acaba nasıl bilgisayar alayım tarzı sorularda hep şöyle diyaloglar yaşarım..
adam : ben bilgisayar topluycam
ben : iyi topla ne güzel
adam : ne önerirsin?? pentiyum kaç alayım
ben : (serilerinden bahsetmeye gerek duymadan) ne için kullanacan??
adam : fazla işey yapmıycam yazı yazıcam internete girecem bi de oyun oynuycam.. bi de müzik film falan..
ben :

(başka ne kaldı??) karşımdaki herhangibir ev kullanıcısı yani.. neyse kaç paran var???
adam : 400 dolar falan... ama iyi bişey olsun istiyorum
ben : sen biraz daha para koy bi amd alalım sana intel pahalı gelir...
adam : AMD ne???
ben : başka bir marka..
adam : nasıl yani???
ben : yaws sen boşver amd al daha ucuza kapatırsın.. (adamın oynayacağı oyun en fazla counter strike falan.. onu da çocuğu oynar zaten

)
adam :AMD ucuz mu yani??
ben : ben AMD kullanıyorum...
adam biraz dolaşır sorar falan...
tekrar gelir...
adam : AMD çok ısınıyomuş..
ben : haydaaaa
adam : biz pentiyum toplayalım abi hem ucuz olduğuna göre adidir bu AMD hemen bozulur sonra seni nerde bulucam?? (sanki işlemci tamir ediyoz)
ben : sen bilirsin elindeki paraya çok sağlam bir şey alamayacağını söyliim ben..
adam : olur ben araştırayım..
sonuç : adam 400 doları varken gider 900 dolara bir bilgisayar alır bana getirir...
adamm : nasıl bu abi ?? bunu aldım ben bilgisayarcı topladı yanlış bişey takmış olmasın???
ben : iyi iyi güzel... güle güle kullan.. (adam almış artık en dandik board'u en dandik kasayı en dandik rami diski falan daha naapiim ben??)
adam : nasıl iyi mi bu seninkinden?? (bi de yarışa girdik hadi bakalım)
ben : benimki buna nal topladır...
adam : hadi yaa 800 dolar verdik buna biz???
ben : para değil bilgi önemli.. ana sormasaydın madem kendin karar verecek kadar bilinçlisin.. hadi kolay gelsin...
adam : (büyük ihtimalle gece uykuları kaçar)
diyeceğim şu intel/AMd tartışması değil... AMD'nin ne olduğunu bilmeyenler var... bilen de çok ısınıyo ucuz sa adidir yorumu yapıyo yazık yazıııkk..