Konu
Eski 05-11-04, 03:08   #54 (permalink)
zafzaf00
Member

Katılım tarihi: 20.09.04
Nereden: bahçelievler mecidiyeköy istanbul
yanlış nerede hala low id

TCP baðlantý sýnamasý baþarýsýz.
eMule'unuza TCP baðlantý kurmak mümkün deðil.
Sunucular size baðlanamayacak ve bunun sonucunda düþük ID alacaksýnýz. Bu size çeþitli dezavantajlar verecek. Bu sorunu çözmeniz ýsrarla önerilir.
Baðlantý noktasý sorunlarý nasýl çözülür... Birþey sizin að iletiþiminize karýþýyor. Bunun için iki ana sebep var:
Eðer Güvenlik Duvarý kullanýyorsanýz, güvenlik duvarýnýzýn gerekli baðlantý noktalarýný engellemediðinden emin olun! Baðlantý noktalarýnýn kullanýlmasýna izin vermek için kurallarý ayarlamanýz gerekebilir.
Eðer router kullanýyorsanýz, router'ýnýzýn gerekli baðlantýlarý yerel IP'nize yönlendirdiðinden emin olun!
bende geek pro 4 port marka ethernet modem var. modem ayarlarına 10.0.0.2 ile giriyorum.
virtual server den 4662 4662 4662 tcp işaretli ve host ip adres 10.0.0.2 yazdım. buraya kadar doğrumu host ip ye modem açılış adresini yazmam yani. udp yede 4672 yi yazıp kaydedip çıktım fakat hala low id alıyorum nerede yanlış yaptım:=( bende çatır çatır indirmek istiyom. ayrıca passenger verdiğin adres güzel daha ftp olsada böyle uğraşmasak:=)
zafzaf00 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver