arkadaslar ben bu programı şirket bilgisayarıma kurdum ve çalıştırdım msn açtığımda şirketten kimse online diildi yani internete giremiyorlardı daha sonra diğer bi bilgisayara dns leri girdim (bu arada tüm şirket bilgisayarlarında default olarak dns sunucusu 192.168.0.2 giriliyor) girmiş olduğum bilgisayar internete bağlandı modemimiz ise otomatik olarak dns leri alıyor duyduğuma göre bilgisayara dns girilince modem dnsleri devre dışı kalıyormuş bunun hakkında açıklama yaparsanız sevinirim peki makineye dns leri girmenin başka bi yolu yok mu diğerlerinin bağlantılarını engellemeden???
Son olarak evdeki ağıma kurdum programı emule çektiği dosyalarda bozukluk saptadı hepsinde diil ama bi kısmında ağdaki diğer arkadaşımın bilgisayarından 17 mb bir veriyi indirmeye çalıştım ancak yükleme tamamlanmadığı halde yükleme tamamlandı diyor ve zipli dosyayı arşivden çıkartırken birtakım harf ve sayılar geliyor dosya yazılımı yanlış bu şekilde olmalıydı diyor dosyanın boyutuda 17 mb baya bi düşük oluyor ağda verim alamadığım için bu programı hem şirket hemde kendi bilg sildim çözüm bu olsa gerek
var mı yardım eden

???