Konu
Eski 28-01-06, 18:44   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
 
Blow-II Avatar
 
Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Mesaj: 13.390
Blog Mesajları: 3
1-) Creative ile ilgili tüm programları,driverları sistemimizden kaldırıyoruz bunun için Driver cleaner programını kullanabilirsiniz.





Not : Benim tavsiyem temiz bir sistem üstünde yükleme işlemini yapmanız yönünde olacaktır yani makineyi ilk yüklediğinizde mesela.Yada işi garanti altına alın ve regedit’i de gözden geçirin creative ile ilgili hiçbir şey kalmasın makinede.

2-) Audigy 4 1.02 driver'ını yüklüyoruz dil olarak ingilizceyi seçiyoruz ve (Music I, II and Games/DVD.) gelen seçeneklerden birini seçiyoruz ve yüklüyoruz.Tavsiyem Music II seçili olması.Makinayı yeniden başlatıyoruz. (İşlemi C:\ dizini içinde gerçekleştirin)





3-) Daha sonra indirmiş olduğumuz iso dosyasını http://www.7-zip.org/ den indirdiğimiz 7-zip ile extract ediyoruz ve DAEMON Tools vasıtası ile sanal sürücüde açıyoruz.

4-) Programın çalışmasını bekliyoruz ve \CTRun\Start.exe klasöründen Start.exe yi çalıştırıyoruz.

5-) Driverı yüklüyoruz ve yüklerken custom seçeneğini seçiyoruz ve "Audio Console" ve "WindowsDrivers" haricindeki bütün kutucukları işaretli bırakıyoruz.Çünkü daha önce bunları yükledik.



6-) İşlem bittikten sonra tekrar pc yi yeniden başlatıyoruz.

7-)A4 Patch içindeki "SpkSet.exe" dosyasını X:\Program Files\Creative\SBAudigy4\Speaker Settings, içindeki ile değiştiriyoruz. "SurMixer.exe", dosyasını X:\Program Files\Creative\SBAudigy4\Surround Mixer içindeki ile değiştiryoruz.

8-)Son olarak Speaker Calibrator dosyasını çalıştırıp yüklüyor ve sistemi yeniden başlatıyoruz.

9-) Artık Creative Audio Console dan dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz.



Neler kazandık : Daha az cpu kullanımı,ses kalitesinde bariz fark ve performans artışı,yeni oyunlarda tam uyumluluk ve kalite artışı.

Not : Audigy Platinum/Audigy2 Platinum/Audigy2 ZS Platinum/Audigy2 Platinum EX/Audigy2 ZS Platinum Pro kullanıcıları remote control için bu update i kullanabilirler.

Not 2 : Burda linklerini vermiş olduğum dosyalar en son driverlar ve güncel dosyalar ilerde daha güncel sürümleri çıkabilir ilerde yapacak arkadaşlar yeni sürümlerini kontrol edip işleme öyle başlayabilirler.

Sorusu olan ?

-------------------------
Son Sürücüler 18/11/2006

SB Live! serisi için modlanmış YouP PAX Live 3.33 sürücüsü. AudioHQ, Live için ikernel dosyası.

YouP PAX Fi 3.33 , X-FI serisi için modlanmış sürücü.

YouP PAX A4 3.33 Beta4 , Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS/Audigy4 serisi kartlar için modlanmış sürücü.

YouP PAX Live 3.33.1, SB Live! için modlanmış sürücü.

Soundblaster Live! 5.1 için X-FI aürücüsü.

Bu sürücüleri kullanarak ilk mesajda anlattıklarımı takip ederek modlamaya çalışabilirsiniz arkadaşlar.

X-FI serisi CD'leri:

Part1 Part2 Alternatif Link

Daha fazla ayrıntı için http://www.youp-pax.org adresini kullanabilirsiniz. Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS ses kartlarını Audigy4 Pro yapmak için verdiğim linklerin hepsi denenmiştir. Live ve X-FI ile ilgili bir fikrim yok olmadığından deneme fırsatım olmadı. Audigy kartı olanlar X-FI CD'sini çekerek deneyebilirler modlanıp modlanmadığını.
__________________



Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 18-11-06 saat 20:19
Blow-II şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver