Konu
Eski 03-10-06, 23:24   #28 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Alıntı:
karizmatic tarafından iletildi. Mesajı göster
TeknO,Pioneer ın hangi modeli sende mevcut,çünkü sen nerdeyse aklımı çelececeksin Tam Nec 4571 alacağım derken şimdi bir de pioneer çıktı Sanırım bir gün daha beklesem iyi olacak hala kararsızım Yarın başka gelen yorumlara bakacağım ve artık alacağım inşallah
Siz NEC'mi Asus'mu diyince, Pioneer'den bahsetmek istemedim. Genelde herkes kendi malını över, öyle yapıp damdan düşmek istememiştim. Ama madem konu dağıldı, o zaman Pioneer'ı düşünün derim.

Bende Pioneer 111DBK var. Bu yaz 40-45$ arası birşeye almıştım, çok memnunum, çok sessiz ve sarsıntısız çalışıyor. Ayrıca, sağdan soldan çok DVD/CD gelir, şu ana kadar okuma sorunu yaşamadım. Daha önce de Pioneer DVD 106 kullanmıştım, senelerce o kadar yoğun kullanmama rağmen çok kaliteli ve sağlam çıkmıştı. Bir yerde, DV-106'dan çok memnun kaldığım için DVD-RW alırkende Pioneer tercih ettim. Sadece bununda slot tip olsaydı daha da memnun kalacaktım. Slot sürücü kullanmak cidden daha keyifli.
http://www.pioneer.eu/eur/product_de...nomy_id=45-104

Bu arada belirtmem lazım ki; Asus DVD-RW'ları Pioneer yapıyormuş. Aldığım kişi tanıdıktı ve Pioneer 111DBK yerine daha ucuza Asus 1608P3 almamı önermişti, bir süre Asus kullandım ama bana biraz sesli ve sarsıntılı çalışıyor gibi geldi, kısa bir süre (1 gün ) kullanıp geri verip aynı yerden farkını ödeyip Pioneer ile değiştirdim, kesinlikle daha sessiz ve sarsıntısız çalışıyor. Böyle de bir durum var.