Konu
Eski 09-10-06, 02:15   #10 (permalink)
yalnız genc
New Member

Katılım tarihi: 14.06.06
Nereden: sanane
Alıntı:
ahtapot tarafından iletildi. Mesajı göster
netde araştırdım topic biraz eski ama farketmez yenisine lüzüm yok,bilgi bilgidir...
bu uyarıyı bende almaya başladım,daha önce bu hatayı vermediği zaman c nin imajını almıştım,imajı yükledim,kurcalama ve araştırmalarım sonucunda
xp hızlandırma adı altında hemen her forumda bulunan birbirinin aynısı olan,windowsunuz hızlansın başlığı altında verilen regedit ayarlarındaki değişiklik sonucunda xp bu uyarıyı veriyor....

xp nizi verimli kullanmanın en temiz yolu
harddiskinizi ikiye bölün,h.d.d inbüyüklüğü ne olursa olsun
c:\=20 gb
d:\=geriye kalan kapasite
yapın,yüklemeniz bittikten sonra tekrar yüklemesi riskli olan,örn.ofis,autocat gibi lisans isteyen programlarınızıda yükleyin xp güncellemenizide yapın veeeee r-drive acronis,ghost gibi programlardan biriyle imajınızı alın,ben bu şekilde senelerdir windows yüklemedim(güncellemelerde ise,eski imajınızı dvd ye veya external h.d.d e kopyalayıp güncellenmiş yeni imajı alın)

arkadaşım öyle diyorsunda bende 2 tane hdd var biri 40 diğeri 80 gb 40 olanı ikiye ayırmış durumdayım fakat bu diğer hdd yi 2 ye bölersem bilgisayarımdagereksiz simgeler oluşmuş olmaz mı yadda bu 2 ye böldüğüm hdd yi geri birleştirrisembi sorun olurmu
yalnız genc çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver