Konu
Eski 09-10-06, 22:22   #2 (permalink)
Romerbayrak
Rookie Member

Katılım tarihi: 02.10.06
Nereden: İSTANBUL
Alıntı:
mkitis tarafından iletildi. Mesajı göster
iki gün önce 28/09/2006 tarihinde AverMedia 303 TV kartı aldım magazadan. kitabındaki talimatı aynen uyguladım kartı takıp prg nı kurdum.sonra prg ı çalıştırmak istedigimde
___AVerMedia tv application bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor___
şeklinde bir hata yazısı çıktı
benim pc config celeron 1200 ve rem 128+256
win xp pro ve sp 2 yüklü
satın aldıgım magazaya sordugumda pc nin yeterli oldugunu söylediler daha önce aver 203 tv kartı kullandım sorunsuz çalıştı ancak AverMedia 303 TV kartı sorun oldu aver tv programını hiç açamadım bilenler lutfen yardım etsinler şimdiden teşekkürler mail ilede bilgilendirebilirsiniz bilen lutfen adım adım yazarsa memnun olurum ben emekli bir kişi olmam ashabi ile siz gençler gibi her şeyi hemen algılayamayabiliyorum
Hiç uğraşma Çalıştıramassın ustam.Eski boardlarda sorun yok ama yeni boardların hepsinde averin tüm analog tv ve capture kartlarında dediğin sorun var.en iyisi siz averin donanım dreiverlerini kurunuz.yalnız tv kart arayüzünü kurmayın bunun için tek sorunsuz olan tv programı More tv türkçeyi kurunuz bakınız daha sorunsuz çalışacak video kayıtları içinde

Honestech VHS To DVD v2.0 bu programı kur veya bu daha profesyonel onu kurunuz Ulead VideoStudio 10
kolay gelsin
Romerbayrak çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver