Alıntı:
sado_ksk tarafından iletildi.
Arkadaşlar ben 3 kasımda smileadsl abonesi oldum ve bana 6 kasım itibariyle kurulum yapılcağını şöylendi ve 6 kasım da arayan teknık servis benden kurulum için saat talebinde bulundu ve kurulumum 6 kasım saat 2 de tamamlandı ve sunu farkettimki smileadsl türktelekom u solladı hatta tur bindirdi öncelikle smileadsl büyük farkı 7/24 çağrı merkezi, koblosuz modem ve arkadaslar modemler den memnun kalmazsanız üçretsiz farklı bir modemle degiştiyolar
Arkadaşlar artık adsl hizmetinden türktelekomA BAĞLI DEĞİLİZ sorunlu kurulum ve sevimsiz çağrı merkezini çekmek zorundada değiliz smileadsl bu pazara büyük bir kampanyala girdi ve su anda miyonlarca abonesi oluşmuş
Bir arkadaşımız zamanında kurulum yapılmamış yazmıs öyle zannediyorumki şuan cok yoğun calısıyolar ve o arkadasım smileadsl aradığı zaman anında sorunu ortadan kalkcagını inanıyorum arkadaşlar büyüyen pazar bizim işimize geliyor smileadsl kaplosuz modem vermeseydi türktelekom modem verirmiydi AYRICA smileadsl kablosuz modem verirken türktelekom hala kablolu dandik bir modem veriyor ve son sözüm
HOŞGELDİN SMİLEADSL İYİ Kİ GELDİN
ADSL CİLERİN SANA İHTİYACI VARDI
arkadaslar ön yargılı olmayalım smileadsl hakkında her türlü sorulara ve yorumlara acığım yorumlarınızı bekliyorum  |
6 kasımda abone olmuşsun buraya bu mesajı 13 kasımda yazmışsınç 7 gün içinde modemin bozulduki istediğin bi modemle değiştirdiler he
milyonlarca abonesi demişsinde o da minyonlarca olacaktı galiba sen burayı cem yılmazın reklam atölyesi mi sandın arkadaşım? komiklik yapıp gitme niyetlisin galiba.
Türkiye'de savunulacak bi internet kapanyası yok! hepsi ttnet'in başının altından çıkıyor. Allah o öger telecom'u berbat etsin batsın yansın bitsin kül olsun Türk telekom'da halkın iradesine geçsin...