Alıntı:
KroninuQus_BerQ tarafından iletildi.
Arkadaşlar şu scartı köprüleme olayını denicektim ancak scartın 15 ve 20 nolu girişlerinde zaten kablo var napmam lazım??  |
Kablolar oldugu gibi duracak ilgili pinlerde,senin yapmak gereken araya kücük bir kablo ile köprüleme yapmak..Simdi lehimleme esnasinda kablolarin yuvadan cikmasi olasi,artik ya lehimden temizleyip(kablolari biraya getirip ki daha garanti) ya da lehimli kablo üzerine lehimleyerek islemi gerceklestireceksin..
Alıntı:
deep_dream tarafından iletildi.
Selam burada yazılanları okuyunca aklıma bodrum katında boş boş duran eski monitörüm geldi. Onu aldım ve pc ye bağladım. Ekran kartı nvidia 6200. Bir monitörü normal kablosundan diğerinide dvi deniliyor sanırım o girişten bağladım, gayet güzel çalıştı. Ancak herhangi bir şey çalıştırmak istediğimde çalışan programın penceresi direk ikinci monitörde açılıyor. Başlat menüsü 1 monitörde. tüm masaüstü öğeleri 1. monitörde ancak programlar ikinci monitöre açılıyor. ben sadece gerekli oldugunda ikinci monitörü açmak istiyorum ama böyle olunca ikinci mönitör sürekli acık kalmak zorunda kalıyor. bunun bir hal çaresi yok mu acaba?  |
Normalde acilan program pencere vs tekrar 1.monitöre sürükleyip biraktigin andan itibaren islemleri yine 1.monitör üzerinden gerceklestiriyorsun..Birde tamda anlayamadim acikcasi,yani 2.monitörün sürekli acik kalmak zorunda olmasiyla kastetigin nedir ?
Bu arada sürekli eklemek isteyipde hep unuttugum kücük bilgiler; Daha önce belirttigim Kablosuz baglanti saglayan aletler sadece dört duvar arasi degil,duvarlar arasindan gecerekde baglantiyi kurabiliyorlar..Egerki Biosa girmek istediginiz halde giremiyorsaniz S-video kablosunu grafik karti ilgili cikistan cekmeniz gerekebilir..Umarim back-up sorunu cözülür ve eksilen konular yine eklenebilir..