Konu
Eski 01-02-07, 23:31   #3 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Re: www.hpmagdurlari.t r.cx

benim de 1215 yazıcım arıza yapmştı..aradım hp müşteri destek hattını..işlemi kayıda aldılar bi kayıt nosu verdiler adres bilgilerimi falan da aldılar..daha sonra ups kargonun gelip ürünü benden alacağını söyledir..aynen de öyle oldu..ertesi gün ups kargo geldi ürünü aldı benden..bundan çok ta memnun oldum..1 hafta sonra cihaz bana geri geldi...bu kadar kısa süreede gelemsşindne daha da memnun oldum..kutuyu hemen açmaya fırsatım olmadı..aldım eve koydum kargo gitti..daha sonra bi açtımki ön kapak içe göçmüş ve içindeki encoder çıkık durumda...kutudaki kağıtta onarıldı yazıyodu ama encoder hala çıkık vaziyetteydi..neyse ertesi gün bi daha aradım...yine gelip aldılar...aradan 2 hafta geçti ses çıkmadı..sonra bi aradım.cihaz onarıldı fakat 20$ + kdv ücreti var dediler..ben de onlara garantisinin devam ettiğini söyledim..fakat nafile..bi kaç bağrış çağrıştan sonra benden garanti belgesi ve faturaanın faksını istediler bende yolladım..sonra bi dha aradım faks ılaşmadı dediler..tekrar yolladım..yine ses çıkmadı..sonra yine aradım tekrar para karşılığı çıkış yapılcağı söylendi..tamam dedm artık allah belanızı versn yatırıyım parayı da yollayın cihazı dedim..hesap numaralarını falan verdiler..gittim garanyi bankasına yatırdm parayı dekontu faksladım sonra bi daha aradım faks ulaştımı die.karşımdaki kız silik çıkmış dedi..tekrar yollarmısnz dedi bende hayır efendm yollayamam dedm.daha sonra bekletmeye aldılar beni..1 dk falan sonra işlem tamam pazartesi günü çıkış verilcek dediler..tamam dedim suratına kapattm kızın bekle bekle gelmedi yazıcı..bende bugun yine aradım salaklar hala bana dekont soruyolar yine biraz sert bi konşma sonrası beklemeye alındım ilk sefer tel kapandı beklemdeyken sonra bi daha aradım yine aynı kız çıktı yine sert konşma ve ürüne bugun çıkış veriyoruz dedi..madem bugn vercektiniz neden 5 gün önce aradığmda çıkış verdik diyosnz falan dedim kız ıkındı falan bişey diyemedi..neyse dedm...kapadım suratına...bakalım yarın gelicek mi yazıcı..eğer gelmeze arayıp ana avrat küfür edicem...bi de şerefsizeler isviçreden aramışlardı ilk seferde memnunmusnz diye...bende memnunum demiştm keşke demeseydm

bundan sonra akıllandım güler yüz göstermiycem bu teknik servisçilere...sert olunca daha çabuk işliyo işler
kalpazan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver