Konu
Eski 17-02-07, 05:18   #8 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Re: İki Bomba Strateji Oyunu

iki oyunda güzel iki oyunda cok sistem istiyo iki oyunda aynı benim için iki oynuda oynayamayacam yanlız oyunların giderek birbirine benzemesi strateji oyunlarını sıradanlaştırıyomu ne eskiden ea games bi strateji cıkarsada oynsak diyoduk şimdi heryer benzer senaryo benzer oynanış benze grafik strateji oynu doldu.

oyunlara gelince yukarda yakınarak yazdığım gibi direk test etme imkanım yok(gerçi belli olmaz) ama resimler beni çok fazla çekmedi ama videoları izleyince vaybe ne oyun yapmışlar dedim(videodan izlediğim kadarıyla) ilk oyundaki deniz savaşı oğeleri güzel olmuş deniz savaşlarına bayılıyorum generals de olmaması beni cok üzmüştü. hele dev robotlar gerçekten güzel ama bukadar fazla hayal gücü silahlar bana gene red alerti hatırlattı ordaki zeplin uzay gemisiydi felan.yanlız oyunda herşeyin çok yawaş hareket etmesi baya sinirimi bozdu okdar uzay teknolojisine geçtik robotu hala koşturamıyorum

ikinci oyun bilindiik sradan stratejilerin taklidinden öte gibi gözzükmedi gözüme tabi yorumları sadece videodan yapıyorum

çok uzun yazmışım bea
Okumaya üşenenlere özet:birinci oyun güzel ikinci oyun boş

bu arada ikinci oynun sitesinde multy demo warmış indrip online yapmak lazım ama calışmaz dimi