Konu
Eski 20-02-07, 10:47   #16 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Re: GTA SAN ANDREAS HATA VERİYOR

Alıntı:
mysterious_man tarafından iletildi. Mesajı göster
sen mi, ben mi??? adam oyuna giriyo...sonra pencere tuşuna bastığı gibi oyun aşağıya iniyo aynı oyunu kısayolundan bir daha çalıştırmaya kalkışıyo...haliyle oyun açılmıyor...sonrada, arkadaşım bu makina bozuk başka makinaya geçicem birde reklam eder gibi yüksek sesle bağırıyo ben hepten deliriyom ... oyundan attı bir daha giremiyom diyo...ey allahım ya sabır...tabi bende onun sesinden daha yüksek bir tonda acemiliğini, hatasını yüzüne vurur ve herkesin duyabileceği bir şekilde hatanın kendisinden kaynaklandığını falan söylüyorum...
konudan biraz koptuk ama böle işte...
e abi herkez anasının karnından doğduğu gibi pc öğrenmiyo sabırlı diilsen içinde cocuk öğesinin bulunduğu işe girmeyecen bende zamanında çok sordum abi counter açılmıyo diye

bende sizin gibi cafecilerden cok azar işittimzamanında ama bende şeytan tüyü vardı bana hakaret eden cafeci batıyoduvalla adam bana .... muamelesi yapıyodu bende bidaha gitmiyodum bi ay sonra bakıyodum kapanmış kadıköyde çok kafe kapattım allahtan artık öğrrendimki counterin simgesini çift tıklamayınca açılmıyokafecilerde rahatladı