Sonunda kavuştuk
Öncelikle en çok merak edilen soruyu cevaplayarak öninceleme yazısına başlıyorum.
Yurtdışından gelirken ödeme nasıl oldu , gümrük sorunu oldu mu , ne kadar zamanda geliyor?
Ödemeyi visa ile yaptım , kargo masrafı içinde toplam 152$ tuttu. Kargo olarak UPS express de sorun çıkmadığını okumuştum , ben de öyle seçtim pazar gecesi verdiğim sipariş çarşamba sabahı 9 da istanbul merkezdeydi. Fiyatı 114$ olduğundan dolayı gümrük vergisi ödemedim. kendi paketi dışında poşet balonlarla içerden desteklenmiş bir kutu içerisinde özel kurye ile geldi. Ufak olduğunu biliyordum ama bu kadar ufak görünce buna mı verdik o kadar parayı düşüncesi canlanıyor insanın beyninde
Kuutudan neler çıktı?
1-Cowon iaudio F2 2GB
2-Iaudio Kulaklıklar+süngerleri (Kulaklıklar idare eder ama bu aletin gücüne yakışır bir kulaklık değil )
3-Line in Kablosu
4-Usb veri aktarım kablosu
5-2.5cm lik usb veri aktarım adaptörü
6-Jetshell ve Jet audio yazılımlarının bulunduğu program cdsi
7-Kullanım klavuzu
8-Garanti belgesi
9-2 Adet yedek ekran jelatini
Opsiyonel olarak kılıf , şarj adaptörü , taşıma kordonu (Bende yok)
Ses olarak mükemmele yakın bir ürün oldukça tatmin edici bir sesi var. Görüntü oynatma konusunda ise ufacık ekrandan böyle bir netlik beklemiyordum içindeki tanıtım videoları oldukça güzeldi kendim de bir kaç adet convert edip atıcam.Resimleri zoomlayabiliyor ve wallpaper olarak kullanabiliyoruz , kişiselleştirme adına güzel bir ek olmuş. En güzel yanı ise Win xp de bağladığınızda direkt olarak cihazı tanıyor. Herhangi bir şey kurmanıza gerek yok sürükle bırak ile mp3 lerinizi atabiliyorsunuz. İsterseniz şarkı sözlerinide atark şarkıyla eş zamanlı ekranda görünmesini sağlayabilir veya okumak istediğiniz text dosyalarını atıp yolda okuyabilirsiniz. Eksi yanı türkçe karakterleri tanımaması ve kelimeleri satır sonlarında rastgele bölmesi.
Biraz da fotoğraf koyalım.
Cd zarfına hemen hemen yakın boyutta bir kutuda
USB Bağlantı adaptörü
Windowsun tanıması ve klasör düzeni
Oldukça ufak
Şık bir kutusu var
Kutu İçeriği
Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım şu anda pek vaktim olmadığı için ufak bir incelemecik oldu bu

Biraz daha detaylı bir incelemeyi
Buradaki arkadaş yapmış oradan da bakabilirsiniz.