Konu
Eski 17-03-07, 19:08   #8 (permalink)
devil_is_angel
Cool Member

devil_is_angel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.11.06
Nereden: Çanakkale
Re: Half Life 2 Yardım !

Alıntı:
HardwareGeek tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben illaki orijinal kullanın demiyorum zaten. Parası olmayan adama sen oynamayıver arkadaş demek adil gelmiyor bana. Çünkü biraz daha ileri götürülse sen öğrenmeyiver arkadaşa gider bunun sonu. Bu konudaki düşüncelerimi daha sonra ayrıca daha geniş olarak telif hakkı ve patentler üzerine yayarak dile getirmeyi düşünüyorum.

Oyunla ilgili olarak, konsola yazılan komut geçici çözümdür. Gerekli ayar ve komutları ilglili dosyalara kaydetmek kalıcı ve kesin çözümdür. Ama neyse sorununuzu geçici de olsa bir şekilde çözmüşsünüz nasıl olsa.
hocam yorumların için çok saol . türkiye şartlarında , orjinal oyun almak makul yada imkan dahilinde gözükmüyor . ama ne zman oyunlar 10-15 en fazla 20ytl düzeyine iner en azından pcgame korsanlığı bitme noktasına gelir . şöle bi örnek vereyim : gecen hafta bimekse gittim king kong orjinal 9,9ytl !!! oyunun kopyasını oynayıp bitirmeme ragmen aldım ! internetten oynamak için yada extra menüler var mı diye , hem koleksyonuma koyarım kopya oyunların dayanma süreleri malum

half life 2ye gelince biçok yerden yorum geldi dosya değiştirmeekleme falan ama kar etmedi hiçbiri en sonunda yazdıgım şeyi buldum da ölelikle oynamaya devam edebildim .