Konu
Eski 05-04-07, 18:00   #13 (permalink)
poseidon58
Member

Katılım tarihi: 05.04.07
Nereden: İstanbul
Re: Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem"

Alıntı:
nc84 tarafından iletildi. Mesajı göster
ARkadaslar gecenlerde makinama Vİsta ultimate 32 bit yukledım .. Asus A(N-e Anakartım var x2 4200 amd islemcim 1 gb kingston ramim var.. 2 gündür yapmadıgım sey kalmadı ama sorunum su.. Vista basta cok guzel calısıyor.. hersey mukemmel.. arayuz, efektler vs.. ama aradan yaklasık bi 20-25dk gectikten sonra .. cat makına kendılıgınden kasılıyor ve mavi ekran hatası veriyor.. resmini dijitalden cektim , belki hata kodundan ne hatası oldugunu bilen arkadaslar bana ne oldugunu ve nasıl cozumlucemı soyleyebılırler .. cvplarınızı beklıyorumm...

http://img120.imageshack.us/img120/9...c017321ds6.jpg

verdigi hata bu arkadaslar.. kusurabakmayın vista guvenli mod da actıgım icin resmi kucultemedim hem daha rahaat bakarsınız diye lutfen yardımcı olun..
Öncelikle alınan tüm mavi ekran hataları driver yada donanımla alakalı bir sorundur. Eğer açabiliyorsan güvenli modda bilgisayarını açmayı dene. Eğer açamıyorsan öncelikle ramini kontrol et, ekran kartını ve varsa diğer kartlarıda çıkartıp bilgisayarını açmayı dene. Unutmaki bilgisayarında bulunan bir donanım yada driver buna neden oluyor. Vista ile alakalı bir şey değil