Konu
Eski 10-04-07, 15:37   #28 (permalink)
AL STAR
Member

AL STAR Avatar

Katılım tarihi: 20.12.06
Nereden: bursa
Re: NOTEBOOK MARKALARI VE SORUNLARI!!!

ASUS F3JP SORUNLARI
1-EKRAN PEK BAŞARILI DEĞİL
2-KLAVYEDE BAŞARILI SAYILMAZ
3-KAMERA PEK BAŞARILI DEĞİL
4-ISINMA VAR
5-OYUNDA TAKILMA OLABİLİYOR
6-AÇILIŞ YAVAŞ -KAPANIŞTA YAVAŞ
7-HDD TAKIRTILI OLABİLİYOR
8-DVD YAZMA AĞIR

12-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

evet beyler yeni f3jp geldi biraz once... tabii ilk isim klavyeyi kontrol etmek oldu...
Sonuc: iade ettigim f3jp nin klavyesine nazaran cok cok daha iyi ama hissedilebilir derecede,cok fazla rahatsiz edici bir durum degil ama olmasa daha iyi olurdu tabii...(iade ettigim f3jp nin klavyesinin sol tarafi resmen esniyo klavyesi oynuordu)yanniz daha fazla ugrasmak istemiyorum,o yuzden iade falan dusunmuorum zaten belirttigim gibii asgari duzeyde sayilir!.. eger daha sonra canimi sikicak olursa kievde asus teknik servisine gotururumm diorum... yanniz ne olursa olsun klavyesi bence pek ic acici degil kalite olarak bu problemle ilgili konusmuyorum.mesela su anda kullanmakta oldugum samsung p27 nin klavyesi gercekten bir harika rahatlik ve verdigi his olarak keza arkadasima aldigimiz packard bell mx65 de oyle..neyse ne dielimm tek - si bu olsunn...umarim bekledigim performansi verir ve bu tip - lerini kapatir bizde gormezden geliriz... su anda sarj oluo kendileri,sarj suresi bittikten sonraa kurcalamaya baslicam...bu arada bisey dikkatimi cekti adaptoru epey buyuk ve epey isiniyor,umarim normaldir,bana ozel bisi degildir bu sicaklik olayi...
13-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: fmc34

arkadaşlar bu klavye sorunu bende de var. daha öncede yazmıştım. belki de ilk yazan bendim. çok sinir bozucu bir şey. yazarken sol taraftan tak tak diye ses geliyor ve klavyenin tablasının oynadığını hissediyorsun. sağ tarafta bi şey yok, normal. ben bu konuda hiç bi şey yapmadım. yaklaşık 24 gün geçti bu makinayı alalı. servisti, iadeydi uğraşmak can sıkıcı. ya da ben öyle tahmin ediyorum.
ImmoRtaLity nin başına gelenler gibi. yine o kısa zamanda çözdü olayı çok şükür. bunları neden yazıyorsun diyenler olabilir. bence yeni alacaklara dikkatli olmaları konusunda yardımcı olabilirim diye düşündüm. alırken kutuyu açıp klavyesini kontrol edin ve öyle alın. bizim başımıza gelen sizede olmasın... hepinize hayırlı günler
14-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: niketyos

Alıntı:
quote:

NOVA BİLGİSAYARDAN ALAN VAR Mİ SİZCE ORASİ NASIL FİYATLAR GÜZEL AMA GÜVENEMİYORUM İŞTE ANKARA YAŞİYORUM

quote:

nova zaten ankarada degilmi

ewet ankarada yani güvenir bir yer mi? hiç alişveriş yapan var mi? laptopu ordan alan var
Arkadaşım ben nova bilgisayardan iki üç hafta önce aldım. Bir sorun yaşamadım. 2450 ytl ye nakit aldım. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Klavyede herhangi bir sorunum yok sadece önceki yazılarda arkadaşların belirttiği gibi touchpad'in altındaki tuşlardan benimkinde soldakinden fazla ses geliyor ama sorun oluşturmuyor.Sürekli 20 derece civarında bir evde kulladığım için normal bir ısınması var tabiki. Novadan alacağın zaman zaten açıp bakıyorlar sende kontrol edebilirsin bunları ama sorun bulduğun taktirde bi kaçtane kutu açarlarmı bilmiyorum. Malum kise açılmış bir kutudan laptop almak istemiyor.
15-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: karizmaco

yok sekobaba yaa. filimlerde filan baya belli oluyo. bakalım arkadaş çözdüm dedi olayı bios v205 ile. ben 206 yı yüklemiştim ki aradakş zaten onu yüklemeyin dedi. sorunu çözmüyomuş o. artıkın bi sorunmudur o bilemem. bana öyle geldi. bizde bi deneyelim. ekran olayı önemli şey. devamlı ona bakıyoz o kadar para saydık. ya filim izliyorum. diyelim ki bi sahne bitiyor diğer sahneye geçiyor. o arada bi kararma vardı ya yavaşça siyahlaşır diğerine geçer. yaw ekran benek benek oluyor.
16-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: karizmaco

bişey değil no1, her forumda böyle ama ben diğer forumlara da baktım. hp formu daha da berbat. bu jp nin gördüğüm kadarıyla şunlarla ilgili sorunu var. 1 klavye, ekran, web cam. sadece klavye üretim hatası. ısınma ve ses olayı kişisel bence. kişinden kişiye bunlar farklılaşabiliyor. pavilion formunda da bunlar dahil bir çok konuda sorun var. inş seninkinde bi sorun yaşamazsın. ama şunu bilki senin laptopunu üretseler adınada f3jy deseler fi forum açsalar. bir sürü sorun gelir. teşekkürler.
17-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: scborner

adnanturkoz
kardeşim ekran ve klavye konusunu kafana takma çünkü bende de aynı...kapağı kapatırken önce sağ sonra sol taraf sağlam bi şekilde kapanıyor,bi aksaklık yok,bence çok normal ve sağlam.tak diye taş gibi gibi kapanıyo. herkeste aynıdır diye düşünüyoorum..
Klavyeyi ise hiç dert etme bu çok normal.....ilk önce bende klavye sorunum yok diye düşünüyodum,arkadaşların söylediği yerlerde bi sorun yok ama klavyenin başka bi kaöşesindeki tuşlarda gevşeklik var gibi,soncta bi klavye yani,üzerine çıkıp tepinmeyeceğiz sonuçta dimi[:'(]
18-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: galleon

adnanturkoz benimde klavyenin sol tarafından bizazdaha tok bir ses geliyo ayrıca ekranı kapattığmda sol taraf daha geç kitleniyor.sen söyleyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti.sen ne yapacaksın verecekmisin servise. benim şu aralar verme ihtimalim pek yok. senin yapacağın girimşimlerinin sonuçlarını bekliyorm.
19-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: deuGRY

dostum senin verdigin linklerden birini yukledim fakat pek duzelmedi gibi
205 mi iyi yoksa 203 mu daha iyi?
veya bu ekran sorununu cozecek daha guncel bios yokmu
20-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: hey joe

Alıntı:
Orjinalden alıntı: Mstf_

Alıntı:
Orjinalden alıntı: Mstf_

arkadaşlar rica etsem notebook hardware control programı yada benzeri programlarla oyun oynadıgınız zaman cpu sıcaklıgı kac derece olmaktadır yazabilir misiniz?
birde oyun oynarken klavye kısmına sıcaklık hissettiginiz bölge var mıdır ?
f3jp sahipleri bi bakıp bilgi verseniz
Everest programı kullanarak,CPU sıcaklık dereceleri şöyle açılışta 38 ,şimdi(açılıştan 2 saat sonra 41) dün akşam 4 saat "titan quest" oynadıktan sonra 60 derece idi..Oynadığım oyunlarda(oblivion,condemned &titan quest) takılmalar oluyor ,çıkacak yeni bir sürücü ile bu sorunların ortadan kalkmasını bekliyorum.
Touchpad'in sağ tarafı ısınıyor ama normal.
21-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: dr_zs

arkadasla fifao7 onayanlarda pilde takıla varsa ati ye girip powerplay kısmından bataryadayken optimal performance'a getirieseniz sorun kesinlikle cozulecektir.Benim sorum makinayı acarken ve kapatırken gec acılıyor ve gec kapanıyor bu benim sinirimi cok bozuyor rami sırf bunun icin 2 gb da yaptım ancak yine aynı.kapatırken ZCfgSvc.exe icin devamlı sonlandır diyor bu ne ise yarar ise yaramazsa nasıl kapatırım acılısın hızlı olması icin ne yapmalıyım lutfen yardım edin.sygılar
22-
Alıntı:
Orjinalden alıntı: moblucorum

arkadaşlar adaptörlere dikkat. Fazla ısınmadan gidebiliyor. Haberiniz olsun. Benimkinin ruhuna el fatiha. Garantiye yollacam. Allahtan kabul ederlerse iyiiiiiiii. Kendinize dikkat edin. Isınmasını en normal gören ben en şansız olanda ben oldum her halde.
AL STAR çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver