Konu
Eski 11-04-07, 14:55   #226 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Re: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Alıntı:
eska tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben öncelikle ''11 eylül gerçekleri'' ile ilgili yapmış olduğunuz çalışmayı takdir ediyorum.Şunu baştan belirtmeliyim ki ben bu belgeselin çoğaltılarak her ortamda insanlara sunulabilecek bir formatını henüz hiçbir sitede bulamadım .Doğrusu siz tecrübeli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.Öncelikle anlayamadığım bir kaç konuyu size sormak istiyorum:
Hazırlayarak sitenizde sunmuş olduğunuz rapid share kaynaklı 11 eylül belgeselini tamamını indirmeden açamıyoruz anladığım kadarıyla...İndirdiğimiz bu programın tamamını ben vcd de izletmek istiyorum.sizin sunduğunğuz programı indirdiğimde cd ye kopyalayarak vcd de izleyebilecek miyim.
you tube den vixy adlı on line bir programla AVİ formatında indirdim.sonra AVS video convereter adlı trial bir programla converter ettim ama nafile..cd ye attım ya ses çıkmıyor ya da türkçe dublajlı hali ile cd ye yazmamış oluyor..Bu konularda çok bilgili sayılmam ama dedim ya kaç gündür uğraşıyorum bi yardımcı olun en azından cevap yazarak.
Bir de; diğer filmleri indirip cd ye kopyalıyarak seyrdebildiğimiz bir formatta download edebilecek bir şekilde sunma durumu varsa çok memnun olurum. bu belgeseli indirip direkt nero ile mesela kopyalayıp çoğaltabilelim..
En kısa zamanda yardım edeceğinizi umarak iyi çalışmalar diliyorum..

Kamuran ÖZALAN
BARTIN
Size özel mesaj gönderdim. Eğer adresinizi gönderirseniz Türkçe'ye çevirdiğim DVD versiyonunu ücretsiz postalarım. Yeterki yayabildiğiniz kadar yayın. Teşekkürler