| Re: Zonealarmda şu mümkün mü? Cevaplarınız için teşekkürler...
Tam anlatamamış yada anlamamış olabilirim doğrusu.Benim demek istediğim şu:
Herhangi bir programa full izin vermek yerine sadece belirli bir porttan bağlanabilmesi için izin vermek istiyorum,herhangi bir program emule olması şart değil...Bunu yapmak zonealarmda mümkün mü?
Örneğin Norton'un önceki sürümlerinde(son sürümleri bilmiyorum) bu mümkündü ama zonealarmda yapamadım...Teb'in bedavaya müşterilerine verdiği Mcafee'yi kurdum,bunda da yapamadım,izin verdiğim bilgisayar programı ya bütün portları kullanabiliyor yada hiçbirini kullanamıyor,tek porttan bağlanabilmesi için izin veremiyorum.Yani tamam izin verdiğim program bütün portları kullanmaya çalışıyor olmayabilir,ama ona o yetkiyi vermiş oluyorum,bense tek port yetkisi vermek istiyorum.
Mesela Ashampoo firewall kullanmıştım birara,onda şöyle oluyordu,bir program internete bağlanmaya çalıştığında hangi porttan bağlanmak istediğini yazıyordu,ben de ona always allow dersem program sadece o porttan bağlanabiliyordu,başka porttan bağlanmak isterse beni yine uyarıyordu.Zonealarmdaysa always allow deyince o programa tam izin veriyor,başka bir porttan bağlanmak istediğinde otomatikman bağlanabiliyor...