valla reader bılemıcemde ben
sırasıyla 5 6 7 (kullandım)ve enson 8 pro olmak uzere kulanıyorum,
valla burdan resımler ıle anlatmak cok zor yda benyapmam ama
secure kısmından şifreleye bilirsin;nasıl prınt olucagını low yada high acılma sıfresını yada kulanıcının nelere bakıcagını. veya hangı versıyonda acılmasını gıbı seylere ızın verebılırsın
şifreye pek guvenme:d kırılıyo kolayca
disteller kısmından pdf prın dıyerek hıslıca pdf yada normal acrobatı acıp create kısmında tarayıcıdan yada dosyadan yapabılırsın benım en cok sevdıgım ozelliği OCR olması

yanı yazıyı resmı seçip kopyalayark alabılıyosun(eger ızın verılmıs yada dökumanda ocr ozellıgı acıksa)
advance kısmından link yapabılır kelıme yada cumle deiştirebilir ki sanırım bu 7 versıyonunda daha cok one cıkıyodu.ayrıca mesela konusma balonu ekleye bılırsın command oluyor buda kendı digital ımzanıda yapaıbılrısın, save as kısmında farklı formatlara cevırebılır ,reduce file sizedan ise adobe acrobat 6 verısyon yapılmıs bı pdf 4 ıle acılmasını saglar aynı zamanda dosya boyutu ıle oynayabılrısın. lakin bazen bu durum tam tersıde etkı edebılıoyor. ama bence en ıyısı 7 verısyounda gelen diğer program ile(şuan adını unutum rengi yeşildi

neyse) 0 dan pdf yapabilir yda

yapılı pdf üzerinde oynaya bilirsinki oraya girdin i,ş iyice genişliyo zati
ben acrobat pro olmadan

pc kurmuyom

son not çoğu işlemi select text ile yapısun pek yardımcı olamadım ama en bı kulak dolgunluğu olmuştur.