Alıntı:
Ruthless tarafından iletildi.
Selamlar
Yeni bir laptop almak istiyorum para açısından bi sınır düşünmedim şu anda ancak çok uçuk kaçım olmasa daha iyi olur tabiki.Bir kaç özelliğin kesinlikle bulunmasını istiyorum laptopda bunlar:
2gb ram
uzun pil ömrü
en dusuk go7600 ekran kartı
oyun + programlama gibi uygulamalarda kullanıcam sabitlenmiş topicteki bilgisayarları inceledım ama belki yeni modeller çıkmıştır diye tekrar bir başlık açma gereği hissettm...
İyi Çalışmalar.... |
arkadaş belki biraz uzun olacak ama... ben tam bir sene önce VESTEL BIZZ MODEL bir laptop aldım.. daha önce maalesef bilgisayarı çok hor kullanmamdan ötürü fan kanalları tıkandığı için (ama gerçekten çok tozlu-eğitim alanında- ortamlarda kullandığımdan) servise gönderdim ve teslim etmem ve tekrar elime geçmesi yaklaşık iki buçuk gün oldu. Belki sende inanamayacaksın ama servis belgesi ile kanıtlayabilirim. Bende çok şaşırdım zaten. Ve hepsinden önemlisi karşımda muhataplarım vardı telefonla gayet güzel bir iletişim kurabilidim. Bilgisayarım eski model tek çekirdekli olmasına rağmen 1:neredeys eoynayamadığım oyun yok 2:düzensiz kullanmama rağmen pilim hala 1,5-2 saat gidiyor. 3:Eşimle tartışıp yere attım hala çalışıyor. 4: Kenar mandalları hala aldığım gün gibi sağlam(ekran-monitör bağlantıları) 5:Gayet hafif ve ince **mutlaka bir gör ve incele derim... TABİKİ YENİ ÇİFT ÇEKİRDEKLİLERİ... NOT: Ben elimdekini aldğım zaman aynı özelliklerdeki diğer markalardan enaz 3-4 yüz lira daha ucuzdu.. BENCE DESTEKLEMELİYİZ.... EN KÜÇÜK İLÇEDE BİLE SERVBİSLERİ VAR.. SAYGILAR