Konu
:
Tj07 Kasa İncelemesi
Konu
24-05-07, 22:49
#
2
(
permalink
)
Rockford Fosgate
V.I.Member
Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.04.06
Nereden: İzmir-KSK
Re: Tj07 Kasa İncelemesi
Kasamızı soyuyoruz yavaş yavaş anakart tablasını ve HDD yuvalarının ayaklarınıda çıkarttık bunların hepsi su soğutma kuracağımız için gerekli.
Anakartın ana güç kablosu sol üsttekü küçük güç kablosu ve İde kablosu için anakart tablasına Dremel setimizle uygun delikler açıyoruz.Bu kablo kargaşasını önlememiz için gerekli
Kullandığım set ve uçlar:
Anakartımız ve su sogutma bloklarımız takılmış durumda.Daha su deposu radyator pompa takılacak.Ayrıca bütün kablolarda takılı vaziyette ne kadar toplu durduğunu görüyorsunuz
Sistem yavaş yavaş toplanmaya başlıyor.Sırada su deposu nu yerleştirmek war.Onun için daha önceden uygun delikleri Matkap yardımı ile tablada açtık.Ve sorunsuzca yerleştirdik.Ayrıca 360mm radyatörümüzü alt bölüme yatırdık ve çok güzel oldu.
Biraz UV sıvı ve mavi neonumuz ile kasamızın montajı tamamlanmış bulunuyor. Umarım beğenmişsinizdir.Kasada mod olarak bisey yapmadım sadece kablolar için gerekli 2-3 uyarlama yaptım.Asıl modifikasyon projemiz 20 Haziranda başlıyacak ve yaklaşık 1 ay sürecek.Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere sizi resimlerle baş başa bırakıyorum
Rockford Fosgate-
Hardwarena
23:11
Rockford Fosgate
Genel profili görüntüle
Rockford Fosgate tarafından atılan daha çok mesaj bul
Rockford Fosgate's PC Specs
Türü:
Masaüstü
Anakart:
Asus Commando R.O.G
İşlemci: