| Zyxel P-662HW-D1 Command Interpreter Mode menusu Merhabalar verdiğiniz emek ve bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim . Kafama takılan bir çok soruya burada cevap buldum. Size minnetarım.
Sorum şu:
Ana Bina : 60 terminal Zyxel 661HW-61
2. Bina : 5 terminal Zyxel 661HW-61
3. Bina : 22 terminal Zyxel P-662HW-D1
bu sekilde bir sistemim var.
3. binadaki modemi yeni aldım dogal olarak yeni model.
diger modellerden alışık oldugum bir durum var. bu da telnet ile modemlere girince Nümerik Menüden işlem yapabilmem (örneğin Menu 24.1. yaptıgım zaman direkt olarak baglantı, ip ve sistemin yük durumunu görebiliyorum. istedigim zaman da Menu 24.8 ile Command Interpreter Mode gecebiliyorum ama kullanımı zor). Fakat Zyxel P-662HW-D1 modemde ise telnet baglantısı kurunca RAS ekranına geciyor ve dogal olarak Command Interpreter Mode
olarak geliyor ekran ve komut satırından işlem yapmam gerekiyor. diğer modellerde olan Menu nümerik mod olayı bu son modelde mevcutmu?, mevcutsa nasıl gecebilirim.
3. binada bulunan Zyxel P-662HW-D1 ana binaya almak istiyorum ama kullanım zorluğu oldugu için bir türlü karar veremedim. Sonucta ana binada 60 pc var.
Bu modemler arası VPN baglatısı mevcut ama bir türlü vpn üzerinden agda dosya paylasımı yapamıyorum. yazıcıları Vpn üzerinden çalıştıramıyorum.
Ve yine bence kullanımı zor olan Zyxel P-662HW-D1 de bir türlü Port Forward ( Yönlerndirme ) yapamadım.Diğer modellerde sıkıntım yok
Biraz uzun oldu ama umarım sorunlarımı anlaşılacagı bir sekilde ifade etmişimdir.
Şimdiden tesekkür eder İyi Çalışmalar dilerim |