Konu
Eski 17-06-07, 22:09   #7 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.02
Nereden: beytepe/Ankara
Re: Nec AD-7173 ve medya inceleme

Alıntı:
wolfork tarafından iletildi. Mesajı göster
Bu da YUDEN000 T03 kodlu sarı,üstündeki yazılar yeşil olan maxell dvd+r 1-16x lerden biri.Sonuç çok kötü,daha önce sarı maxelllere yazmamıştım,gri maxelllere yazmıştım fakat dvd ler bende değil,test etme imkanım yok gri maxellleri
Click the image to open in full size.

@orgasmico
Sonuçlardan bende memnun değilim.Firmware güncellemede ,anakarttaki bios güncellemedeki gibi risk var mı.Yani dvd yazıcının elimde kalma ihtimali var mı?
Teşekkür ederim.
elbette biraz risk var özellikle sana önereceğim firmware official bir firmware degil.Ama kalite acisindan en iyi sonuc veren firmware da bu.

Disclaimer

örnek.Örnekler piyasadaki en iyi tarayici olan lite on ailesi(sony dvd dw q30 da lite on 1635s dir eskiden crossflash ile liteon a cevirmemistim simdi diger makinemde) ile yapilmistir.Cok daha guvenilirdir sonuclar.

Kayit aleti nec 7173a firmware 1.02 dee medya kodu cmc mag ae1 yazim hizi 8x

princo dvd-r 16x kod princorgm1 yazim hizi 4x kayit aygiti nec optiarc 7173a 1.03 dee

yeni wrtier alicak arkadaslara ise tavsiyem lite on 20a1p dir.Bulmasi zordur.Ama Asus,samsung, lg gibi markalara gore buyuk artilari vardir.Ornegin hypertunning ile yazim kalitesi her yazimda iyilesmektedir.Her medyaya yazdikca yeni yazim stratejileri gelistirip eprom a yamzkatadir orengin mcc003 kodlu bir dms e 8x hizinda yazimi veriyorum

Cok nadiren kotu yazimlar var.Ozellikle dvd writer alaninda asus tercih edilmesi cok komik.Cdfreaks okunup incelense bos marka fanatikligi yapilmasa keske.Lite on cdfreaks ta cok tutlan bir marka ornegin.Benq 1650 de oyle.
system 3
msi s430x-025Tr notebook
orgasmico şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver