Alıntı:
deatmagic tarafından iletildi.
resımlerdende goruldugu uzere samsungun goruntu kalıtesı gozle gorulur bıcımde etkılı. yinede alacak arkadasların iyi arastırıp alması gerekir. benq nun atrı tarafı hdmı girisi ile konsollarda kullanılabılır nıtelıkte bulunması ve 2 ms gibi rekor bir hız.ankarada 231 dolara bulabılırsınız gigatekte uye olursanız tabıkı  samsunga gelınce renklerı daha canlı monıtor secımınde oncelıklı olarak bana kalırsa konstrant ve parlaklık oranlarına bakılmalı.  |
Resimlerde BEnq'nun renkleri daha iyi verdiği çok bariz anlaşılıyor ki fark resimlerde anlatılmayacak kadar daha iyi BenQ'nun modelinde. Mesela 4. resimde gerçekte pembe olan rengi Samsung kırmızı veriyor nerdeyse. CrySis resmi de aynı şekilde. Daha birçok resim vardı fakat güzel çıkmamış. BEnQ 800:1 Samsung 500:1 ikisini de film, oyun vs denedim. BenQ denemeden önce ediğim gibi Samsung 940BW kral geliyordu. Ama BENQ FP94VW beni çok etkiledi her iki monitörüde kullnıyorum objektif olarak diyebilirim ki eğer yeni alacak iseniz Samsung yerine 30 dolar daha fazla verip BENQ FP94VW alın derim ama elinizde Samsung 940BW var ise değiştirmeniz için çok fazla sebep yok ama ben olsam değişirdim

Çünkü bu zaman kadar renklerin tam olarak Samsung 940BW'de verilmediğini hissettim her iki monitörü de fark olmasın diye DVI dan bağladım yani HDTV filmlerde gerçekten bariz fark var. Parlaklık ve renk canlılığı olarak BENQ derim bu iki monitör arasında kalanlara kesinlikle.