Konu
Eski 27-07-07, 01:25   #26 (permalink)
borayelken
Rookie Member

Katılım tarihi: 01.07.04
Nereden: İzmir
Ynt: Vista Ultimate Mavi Ekran Hatası - "Kafayı yicem"

Alıntı:
nc84 tarafından iletildi. Mesajı göster
ARkadaslar gecenlerde makinama Vİsta ultimate 32 bit yukledım .. Asus A(N-e Anakartım var x2 4200 amd islemcim 1 gb kingston ramim var.. 2 gündür yapmadıgım sey kalmadı ama sorunum su.. Vista basta cok guzel calısıyor.. hersey mukemmel.. arayuz, efektler vs.. ama aradan yaklasık bi 20-25dk gectikten sonra .. cat makına kendılıgınden kasılıyor ve mavi ekran hatası veriyor.. resmini dijitalden cektim , belki hata kodundan ne hatası oldugunu bilen arkadaslar bana ne oldugunu ve nasıl cozumlucemı soyleyebılırler .. cvplarınızı beklıyorumm...

http://img120.imageshack.us/img120/9...c017321ds6.jpg

verdigi hata bu arkadaslar.. kusurabakmayın vista guvenli mod da actıgım icin resmi kucultemedim hem daha rahaat bakarsınız diye lutfen yardımcı olun..
Arkadaşım ekran kartının ne olduğunu bilmiyorum ama ATI chipset li olduğunu sanıyorum.Bende de aynı ekran kartı vardı benzer mavi ekran problemi oldu.ekran kartı yeni olduğu için aldığım firmaya götürdüm.Hatta oradaki serviste görevli arkadaşlarla iddialaştık.Ben bu kart Vista da sorun yaşıyor diyorum.Onlar XP de deneyip sağlam diyorlar.Onlara neden Vista da denemiyorsunuz diyerek çıkıştım da.Sonuçta zorla da olsa ekran kartını değiştirdiler ve ben haklı çıktım.Nvidia chipsetli Lifewiev Winfast 7600 bir ekran kartı aldım.Şıkır şıkır oldu bilgisayar.
Benden size naçizane tavsiye Nvidia chipset ten asla vazgeçmeyin.Bırakın bu adi ATI'yi...Hertarafı problem.Bakın hala sürücülerini kaldırmakla uğraşıyorum.Norton gibi her tarafa yayılıyor.Mübarek trojan gibi.
Herkese saygılar...
borayelken çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver