Konu
Eski 08-12-07, 00:10   #2 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Ynt: Sistemime Bir Agp kart önerebilirmisiniz...

Alıntı:
İmandanihsana tarafından iletildi. Mesajı göster
selamun aleykum kardeşler..benim amd 2500 barthon 1 gb ram msı kt6v anakartlı leadtek 5700 lü bir pcim var...şimcik bugune kadar iyi getirdi lakin tabi eskidi artık...pcı expres falana dönmek lazım amd barthon eskide kaldı..2500 de az falan filan..esasında komple bir değiştirme lazım..fakat durumum müsait değil...ancak nasibse taksitle bir ekran kartı alayım diyorum...sizler tabi işin ehlisiniz bilginize başvuruyoruz inş...malum Yüce Kitabımızda işleri ehline sormamız tavsiye edilmektedir...şimdi kardeşler ne önerirsiniz..ben hep kafamda nvidia almayı düşünmüşümdür..6600 gt falan nasıl iyimi..yoksa ati almalı x1300 vardı 70 75 ytl arası bişeydi..napayım ne edeyim kimi x1550 diyo...fazla pahalıda olmasın istiyorum bende napim..bu makinada pes2008 i mesala medium ve 640 480 de kasarak oynanıyor...dedim gibi bir kart takviyesi ile crysis en düşük ayarlarda dahi oynayamammı...demosunu yükledim bişeyler diyo tıklayınca kartla ilgili tm diyorum..oyuna giriyor siyah ekrandan sonra hata verip çıkıyor...yardımlarınızı bekliyorum..Hangi Ekran Kartın önerirsiniz kardeşlerim.Allah cc Razi olsun inş....
2600 pro agp olabilir ayrıca x1950 pro agp de bakabilirsin

comanchee çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver