İyi de 6600 da o yöntem olmuyo diye biliyorum ben...Arıtk kullanmıyorum tabi artık 6630um var ama..Ayrıca Profimailin veri alıp gondermesi ve görsel açıdan üstünlüğü symbian a göre tartışılmaz..X-plorer kullanan kim artık yarım saat galeriye girmekle uğraşırki mesela..1gb 2gb hafizakartlarının altına eziliyo S60v2 makineler.
Yeniden gündeme getirmek gerekirse:
Alıntı:
Methral tarafından iletildi.
Bakın arkadaşlar gmail zaten pop3 desteği werio bize.Bunu hesabınızdaki ayarlardan pop3desteğini açarak hallediosunuz.Bu konuda dha açık problemi olan warsa sorsun.Ayrıyetten bi pop3 hesabı almanıza gerek yok.
Öncelikle 6600daki e-mail sistemi gmailin istedği SSL adı werilen sisteme uymuyo.6630 uyduğu içn onlarda problem olmuyor.6600 kullanıcıları Gmaile girmek için "ProfiMail" adlı programı yuklemelidirler.(Bu ayrıca bi explorer da yukler telefonunuza-şu ana kadar gördüğüm en iyi explorerdır .sis .jar uzantısına bakmadan gonderir herşeyi bluetoothla)Nyse...
Bu programı yukledikten snra bi hesap oluşturuyorsunuz girer girmez:
Account name: isteğe bağlı
E-mail adress: *****@gmail.com
Display name: Adınız
Mail server type: pop3
incoming mail server: pop.gmail.com
Outgoing smtp server: smtp.gmail.com
Username: *****@gmail.com
Password: mail şifreniz
Snra "advanced settings"e giriyoruz....
Secure pop3 login: boş
SMTP suthentication: dolu
SMTP username: *****@gmail.com
SMTP Password: mail şifreniz
POP3 port: 995
SMTP port: 465
Use SSL for POP3: Dolu
Use SSL for SMTP: Dolu |
Ayarlarını yapıyoruz...Sonraki herkesin kafasına takılan soru ise Mail almanın ve gondermenin bedeli tabikide

Profimaili açarken arkaplanda Bağlantı yöneticisi (Connection manager)' ni de açın bi zahmet..gonderilen ve alınan veriye ordan bakabilirsiniz..Gonderilen verileriniz yani Uploadınız ücrete tabi diil bildigim kadarıyla..Ama mailleri, veriyi almanız (download) ise trkcell şuan bildigim kadarıyla 30KB 1kntor cıvarı bi bedel alıyor...Resim almayı kapattıysanız yazıları okumanız canınızı sıkmaz..