Alıntı:
ozgursa tarafından iletildi.
|
Çok ayrıntılı bilmemekle birlikte genel olarak söuyleyebileceğim şeyler:
1. Java olan tüm oyunlar bu telefonda oynanamaz zaten. Smartfone uyumlu ve windows mobile 5.0 da çalışan java oyunları burada ancak çalışır. Pek çok telefonda java desteği var ama hepsi wm 5.0 değil. Standart işletim sistemli yada nokialar gibi symbian işletim sistemli telefonlardaki java oyunlar wm5.0 smartphonelarda çalışmaz.
2.Bahsettiğiniz sitedeki programların uzantıları cab ama bunlar hangi programlara ve cihazlara uyumlu ben anlayamadım. Örneğin windows mobile 5.0 smartphoneların yanısıra, wm 6.0 larda ve ayrıca pocket pc lerde de çalışan tiplerde olabiliyor. Yani her cab uzantılı programı yükleyemezsiniz.
Sanırım siz sadece java yada cab uzantılı diye bakıyorsunuz,oysa sitelerde smartphone programları diye aradıktan sonra onun alt grubu olarak windows mobile 5.0 uyumlu programları bulup yüklerseniz sorunsuz çalışacaklardır. Yine bu forumda 2 adres vermiştim. Orada smartphone bölümlerini bulun ve windows mobile 5.0 uyumlu program yada oyunları seçin. Ben oralardan program yükledim sorunsuz çalışıyorlar.
Smart Phone Bölümü - CEP FORUM Mpx.Gen.TR Forumları - Rules And Agreement
Bu sitelere üye olup verdiğim sayfalara girin, işinize yarayan epeyce program var.