Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi.
Herkese selam,nokia e50 mi kardeşime verdikten sonra, yeni bir telefon alma arayışlarındeyken g500 ile tanıştım, araştırdım fiyat-perfonmas olarak daha iyisini bulamadım ve büyük bir heyacanla ( daha önce mpx200 kullanan biri olarak ) aldım... Genelde beğendim telefonu ama burda bu telefon hakkında bilgili arkadaşlarıma bi kaç şey sormak istiyorum... cevaplarsanız çok memnun olurum...
1. Telefonun dahili hoporlörü bendeki gibi cızırdıyormu ( kulaklıkla şahane ) ve yapılan video kayıtları ve ses kayıtlarının kalitesi inanılmaz kötümü, ve bunun için bir çözüm var mı ?
2. Telefonuma diğer arkadaşlardan aldığım ve onların tlfonlarında tam ekran olarak gözüken videolar benim media playerimde maalesef tam ekran olarak görüntülenemiyor acaba ben mi ayarlarını yapmayı beceremedim bunun için ne tavsiye edersiniz..?
3. Vadafon hattımın gprs ayarlarını açtırdığımdan bu yana hattımda sorunlar oluşmaya başladı, çağrı ve görüşmelerimin sonunda şebeke gidiyor ve ardından yerel şebeke ve çok snyeler sonra vadafon hattı tekrar geliyor ama o süre zarfında bana yapılan aramalar arayan kişide çalıyor görünmesini rağmen bende görünmüyor ve akabinde karşı taraf çağrısını sonlandırdığında bende 2-3-4 cevapsız çağrı olarak görünüyor... Vadafone şikayetimi ilettim bana şikayet formu oluşturup en yakın zamanda dönüleneceği söylendi cevap bekliyorum ama sizlerdede aynı şikayetler oluyormu merak ettim... Ayriyetten karşıdan gelen çağrılarda karşı tarafın tlfon nosu ( vadafon ) görünürlüğü açık olmasına rağmen bana çağrı yaptığında bilinmeyen numara olarak görünüyor bazen, bunuda vadafon müşteri hizmetlerine bildirdim...
Wi-Fi çok güzel sorunsuz çalışıyor, bluetooth ile veriler sorunsuz alınıp yollanıyor ama tek tek yollamak zorunda kalıyorum yada toplu yollama ayarı varda ben bilmiyorum olabilir, kamerası 2mp bence yeterli işimi görüyor ama zoom u gereksiz koymuşlar ve kamera ayarlarının her seferinde sıfırlanması hiç pratik olmuyor, ön kamerayı ve 3g bağlantı hızıyla internette işlem yapmayı dört gözle bekliyorum dendiğine göre görüntülü görüşme çok güzel çalışıyormuş...
Ben genelde memnunum, fiyat-perfonmas olarak bence tek gecilir g500 portage, ve böylede güzel bir forumda kullanan arkadaşlarımda görmek beni mutlu etti...
Cevap ve yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim... |
değerli arkadaşım sorularına cevap vermeye çalışayım
1. hoparlörde cızırtı olmuyor ama ses çok düşük belki reg ayarlarıyla halledilebilir,ses kaydı ve video kaydında ses maalesef çok kötü aynı sorunu bende yaşıyorum farklı bir ses kayıt programı yükleyip denedim ancak yine aynıydı bu sorunun mikrofonda olduğunu gösteriyor galiba...
2.media playerda kısayollar mevcut oynatma esnasında 0 (sıfır) a basarsan tam ekran olması lazım bunun dışında divx mobile var şiddetle tavsiye ediyorum tam ekranda çok güzel oluyor işte link:
DivX Mobile yalnız üyelik gerek çok basit zaten halledersin gerisini ..
3. ben AVEA kullanıyorum bu konuyla ilgili ben aynı şeyleri yaşamadım ama benzer bişey var bazen şebeke gidiyor tekrar bulması zaman alıyor hizmet yokfilan diyor ama önemli değil bence şebekeyle alakalı
4. kamera ayarlarıyla iligi 75. yazıda pecular arkadaşımızın verdiği değerleri giriyorsun düzeliyor diyorlar ben beceremedim ama oluyormuş reg programı için link:
RapidShare Webhosting + Webspace
umarım işine yarar görüşürüz