Konu
Eski 05-01-08, 12:39   #257 (permalink)
iqarus
Rookie Member

iqarus Avatar

Katılım tarihi: 28.12.07
Ynt: Toshiba G500 için düşünceleriniz??

Alıntı:
YaNKee! tarafından iletildi. Mesajı göster
canım kardeşim ben anlatamadım derdimi sanırım cihazdan veri atabiliyorum o 2 şıkta işaretli başka bir cihazdan veri yollarken G500 diye buluyor benim cihazı ama gönder deyinde gönderilemedi diyo veya bağlantı kurulamadı telden tele fark ediyor ve teknosaya gittiğimde mağaza müdürü geldi kendiside denedi kendi cihazı ile şahit oldu duruma hemen değiştirelim dedi yarın geliyor cihaz bursa şubelerinde stoklarda kalmamış
bluetooth ayarlarına girdiğinizde işaretlediğiniz 2 kutucuk veri gönderip almanız için yeterli değildir sanırım küçük bir noktayı gözden kaçırmışsınız

Ayarlar>bağlantılar>ışınlama>gelen ışınları kabul et - kutucuğu da işaretli olmalıydı

sizin gibi bende aynı şekilde cihazı ilk aldığımda bu kısmı görmemiştim veri gönderip alamıyordum ama sonra düzelttim, yani yeni gelecek cihazınızda da bu ayarı yapmazsanız yine aynı hatayı verir...neyse hayırlısı olsun güle güle kullanın....telefon hergün yeni bir özellikle çıkıyor karşımıza o açıdan iyice kurcalamak lazım ha birde kullanım kılavuzunu herkesin okumasını tavsiye ederim faydalı olabildimse ne mutlu bana
iqarus çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver