Konu
Eski 08-01-08, 21:39   #38 (permalink)
leonadies
Rookie Member

Katılım tarihi: 09.12.07
Nereden: ankara
Cevap: Ynt: açılışta donma asus M3A

Alıntı:
hsn.pek tarafından iletildi. Mesajı göster
selam asus madurlarının arasına bende girdim aynı sorun yaşıyorum intelden amd geçiş için başlangıç yapayım dedim ve keşke yapmaz olsaydım diyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
amd am2x5200
1024 ram
asus m3a
atı radeon 256 x1300
160 gb hard disk
hocam sanada gecmiş oldun ozaman ama sunu söyleyeyim ben amd ye gectiğin için seni kutluyorum..Amd her ne kadar 2-0 yenik durumda olsda bu zamana kadar hep intelden çok daha ucuza ve daha ii bir işlemci yapmayı başarmıştır..ben hem inteli hem amd yi tets etmiş bir insanım.inan ki intelde yaşadığım sorunları amd de hiç yaşamadım..intelde sistemi mi belki 500 kez resetlemişimdir ama amd yi alalı 1 sene oluyo daha bir kez reset attığımı bilmiyorum..bu manada amd mükemmel tercih..her ne kadar intel deselrde bence öle değil..(ama dediğim gibi amd 2-0 yenik şu anda işlemci konusunda biraz geriden geliyo yeni işlemci çı8kartmalrı ama beklemeye değer derimmmm
sende sorunu burda yazılanlardan halletmey bak benm karrt servisten gel,ince düzelmemişse bende bunları yapacam..umarım moderatörler bu sayfayı kitlerler de bir çok insanımız faydalanır..Bilirsiniz biz araştırmdan alıyoz her şeyii..bnu gidişle daha çok m3a alan çıkacakkk gibiiii
leonadies çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver