Alıntı:
De_Facto tarafından iletildi.
Öteki sayfada sorduğum bi kaç şey vardı ama gören olmadı galiba wi-fi heyeacanı ile  varsa bi fikri olan paylaşabilir mi ?
Battery & Memory yi görebildiğimiz bir program var ya, Task Manager programı hani, onu yükledim kullanıyorum ve kullananlara sormak istiyorum,
Main Memory tlfonunuz normal durumdayken % kaç görünüyor ?
bende %55 lerde falan, ayriyetten mesela media playeri açtığımda %78 lere falan çıkıyor main memory kullanımı, normalmidir ?
He bide sizin şarzınızda bir günde 15 saat gibi bir sürede bitiyormu, ben yaklaşık günde 30 dk lık tlf görüşmesi, 4-5 msj bir kaç mp3 arada birde oyun ve kurcalama şeklinde kullanıyorum ve 15 satte uyarı vermeye başlıyor batarya... normal mi sizce ? |
Batarya kullanımınıza ve şebekeyle olan bağlantınıza göre değişik sürelerde bitiyor. Wi-Fi açıksa çok daha hızlı bitiyor. Ekran ışıkları vb. ayarları minimumda kullanırsanız şarj süreniz uzuyor. Bir de ilk kullanımlarda 2 yada 3 kez pili tamamen boşalttıktan sonra telefon kapalıyken 8 saat civarında şarjda tutarsanız pilin şarj süresi uzuyor diye bir yazı okumuştum, onu denedim; genelde benim kullanımım telefon ve gprs ağırlıklı, müzik-film için pek sık kullanmıyorum; 2-2.5 gün gidiyor(gece de açık). Ama gün içinde konuşma sürem uzarsa, wifi kullanırsam haliyle şarjı bitmeye başlıyor.Ama herhangi bir yerde bulabileceğiniz bir mini usb kablosu ve pc-laptop işe yarıyor, hemen şarjı dolmaya başlıyor.
Main memory dediğiniz free memory herhalde? Ben herşeyi genelde bellek kartına yüklüyorum, 22.42 MB free memory var. Bilgi menüsüne girip baktığımda toplam memory: 51.27 MB,Free: 22.42 MB yazıyor(%43).Bellek kartımın da şu an % 64'ü boş.