Ynt: Mrb Aranıza Yeni Katıldım,Ekran Kartı Hakkında Acil Yardım. + sistem oyun canavarı """"""ASUS'un OC modeli Top Edition 8800GT modeli var ama piyasada pek yok. OC olanlar içinde en hızlı olanlarından..""""""
bu kartı bulmak mümkün değil mi??? birde bulsak bile fiyat aynı değildir sanırım...
valahi bende asus un dışında önerdiğiniz palit 8800gt sonic "oc olanı" düşünüyorum,yalnız çevremdekiler illede "asus" dedikleri için çok fazla tedirginim... onlara göre asus çok daha kaliteli... örn;"" sonuçta arçelik deyince herkes waaaaoww diyor ama,belki bekoda aynı özelliklerde ürün sunsada herkes arçeliği tercih ediyor...aynı asus-palit karşılaştırması gibi birşey""...
maddi olarakta bu sistemi topladıktan sonra,kolay kolay birdaha değiştiremem,ne ekran kartını,nede başka birşeyi...onun içinde bir kere almak istiyorum hak vereceksiniz ki 2.elide para etmiyor...
tek ve son olarak ASUS'n "oc'suz" ekran kartı ile,"PALİT in sonic YANİ oc'lu" modeli arasında çok fark varmı??? Yoksa gözle görülmeyecek kadar azmı aralarındaki fark...nebiliyim, asus,geforce biraz daha isim yapmış firmalar,palit çok tanıdık değil gibi ya,onunda etkisi büyük...
Hata yapmak istemiyorum,son olarak birkez daha fikirlerinizi alayım...
Ayrıca sistem nasıl,iyimi,beni baya bir süre idare edecek türdemi??? |