Öncelikle Bill amca artık emekliye ayrılıyor kafası ağrımayacak. Bizim forumun Xbox bilgisi ise eksi değil çukur seviyelerinde hatta konsoldan bir haber forum olarak da üyelerin geneli olarak tarihede geçebiliriz, konsol bölümlerini bile geçen sene dilekçe ile açtırdım (bölüme ilgi ise yıkılıyor)

Neyse Xbox 360 2005'de çıktı ve üzerinden neredeyse 3 sene geçti. Bu muhabbetler ise dünyanın tüm forumlarında döndü durdu. Pazarlama stratejisi mi, üretim hatası mı vs vs. Ama ortada bir gerçek varki Xbox 360 dünyanın en güvenilir konsolu değil ve 3 kırmızı ile oyun tarihine bir utanç tablosu ile girdi. Oyun dünyasında nasıl hatırlanacak oyunlar, hafızaya kazınmış replikler var ise 3 kırmızı da kendini bu konuda ıspatlamış ve tarihe geçmiştir. Benim 360'ım kırmızı vereli heralde 5-6 ay oluyor hatırlamıyorum

Ama bu ne beni nede diğer 360 kullanıcılarını anti fanatik yapmıyor çünkü feci şekilde artıları var konsolun onun dışında Xbox 360 için söylenemeyecek birşey var ise oda güvenilir olduğudur ki dünya buna bir tarafıyla güler

Emeklilik psikolojisi işte.
@asymetry
foruma emek vermek istiyorsunuz güzel ama c/p yaparak bu tarz konularda özellikle gereksiz bilgiler veriyorsunuz. Her konuya müdahil olmak zorunda değilsiniz kendinizi de öyle hissetmeyin yani teknik özelliklerini yada firmware ile kırldığını 2005'de çıkmış bir konsolun acaba bilmeyen kaldımı bizim forumun %90'ı hariç
Not: Ayrıca bu tarz haberleri konsol bölümüzde paylaşalım, taşıdım