Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi.
DU DU DUUUUU !
Şimdi Momo ps3 de çalışıyor mu diyorsunuz ?
Valla billaa ps3 alıyom en kısa zamanda...
Bende diyorum ps3 alırsam momoyu satarım sonra DFP alırım filan.. Hiç kasmama gerek yokmuş.
Bundan sonra ps3 almam şart oldu. Bi de FULL HD LCD çaktımmı salonun ortasına tadından yenmez  |
Şimdi şöyle bi durum var. Bildiğim kadarıyla DFP yu PS2 de çalıştırırken, 2 farklı modda oynamamıza izin veriyor sadece. 900 derece ve 200 derecelik sürüş açısı (yanlış olmasın 250 de olabilir). Bu iklisi dışında çıkamıyorsun. DFP ve G25 in PS3 deki durumuda böylemidir bilmiyorum açıkçası. Ama tahminen böyledir. GT malum Logitech'e tam destek verirken, oyun içi ayarlarıyla istediğimiz açıyı ayarlamamıza izin veriyor olabilir. Görüp denemek lazım.
Bu benim açımdan neden sorun? Oynanış açısından yüksek açı inanılmaz fark ediyor. Heleki o GT arabalarında, ben Pc'de GTR2 olsun, rFactor olsun hep 250 derecede oynarım. Aksi halde aracı kontrol etmesi oldukça zorlaşıyor. Eziyet gibi oluyor. Ara ara TDU veya GPL için arttırıyorum. Onlarda en fazla 500-600 derece oluyor. O yüzden sakın satayım filan deme Momo'yu, önce al bi dene

Debriyaj, 6 ileri vites, alüminyum gövde filan hikaye bunlar

2 tane ff motoru mu, ya bırakın allasen
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Çalışır çalışır uçan gaçan  Saitek Joystick'den memnunum ben Blazing Angels için almıştım onu fiyatına göre A+ diyeyim sana  Speedlink direksiyonda onu takmadım PS3'e dükkanda hala direksiyonun masaya monte edilen ayağı kırık kucağımda çalışıyor  |
Havada garada diyosun

Saitek yattı aklıma, bi inceleyeyim onu