Konu
Eski 14-02-08, 19:36   #1 (permalink)
umutdur12
Rookie Member

umutdur12 Avatar

Katılım tarihi: 09.02.07
onthe fire Bu ne biçim virüs acil Yardım edin!

Arkadaşlar çaresiz kaldığım için bu konuyu açmak zorunda kaldım.

Bilgisayarımda 3 adet HDD var Önceleri herangi birine tıklayıp içine girmek istediğimde başka bir penecrede açıyordu şu sıralar ise kaspersky la tarattırdıktan sonra tıkladığımda birlikte aç penceresi çıkıyor içine giremiyorum, E:\Setuplar veya C:\Belgeler yazdığımda girebiliyorum bu birincisi.

ikincisi, Gizli dosyaları göster dediğimde göstermiyor, uygula diyorum ama yine seçenek "gizli dosyaları gösterme" de işaretli kalıyor.

Bu virüsmüdür ? Eger virüsse Kaspersky gözümden düştü ilk taratmamda bişeler buldu sildim 2 ve 3. taramamda hiçbirşey bulamadı ama sorunlar devam ediyor.
Acronis true imajla c nin imajını almıştım onu geri yükliycem ama yine başıma aynı şeyler gelicek biliyorum, usp bağlantılı 160GB lik bi harddisk im var virüsün onda olduğundan şüpheleniyorum şimdi Kasperskayla tarıyorum ama altarnetif bi kaç programlada taramak istiyorum bu işin ilacı nedir? D: ile harici hdd ye format atmam imkansız 130 gb yakın verim var silmem imkansız bunları en son çare olarak formatı düşünüyorum. daha önce başına gelen arkadaşlar acil yarıdm ederse sağlıklarına duacı olurum, Lütfen yardım edin.