Alıntı:
unholy182000 tarafından iletildi.
eğer hazır model kullanılmadan 3 saat içinde modelleme yapıldıysa helal olsun diyorum ama lambalar fena halde archmodels'dekilere benziyor.Bu benim zevkim için geçerli ama bu kadar fazla reflection ve yerdeki yoğun bump benim hoşuma gitmedi.Birde birkaç tavsiyem var.Eğer relectionslarda glossiness kullanılmamışsa burada olduğu gibi adaptive subdivision daha iyi bir seçim olacaktır ayrıca bu kadar büyük bir render için hsph:100 değeri çok fazla 50 burada iş görür tabii noise threshold 0,005 yapılmak şartıyla render süresi oldukça azalır.Ayrıca burada exponential yerine linear multiply daha iyi olurdu expo renderi çizim yapılmış havasına sokmak içindir highlight'ları kısar.Ama 3 saatte yapılan bir iş için çok iyi. |
Görüş ve öneriler için teşekkürler. Bu silvride yapılacak olan ...... isimli konutların iç mekan tasarımları. İşler biraz sıkışınca hazır model kullanmak zorunda kullnıyoruz. Burada sadece hazır olanlar spotlar ve küçük objeler.Bar sandalyeleri aslında hazır sayılmaz. Dosya açılmadığı için jpg klasöründen bakarak modelledik.Çok özel tasarımlarda tüm tefrişleri tek tek modellediğimiz oluyor tabiki. Teşekkürler...