case maz mod -2- BASLADI(ONERI VE GORUSLER) selamlar arkadaslar
casemaz mod-2- ye bu ayın 16 sında allah kısmet edese baslamayı dusunuyorum hemen hemen butun malzemelrımı tamamladım bır ıkı ufak tefek eksıklerım kaldı macun spatula dremel uclar vs vs
ama benım ıstedıgım baska seyler var yardımlarınızı esırgemezsenız sewınırım arkadaslar
paralar suyunu cektıgı ıcın yenı bır psu alamıcam vede sızden rıcam eskı ama calısır durumdakı bır psu nuz var ıse sevabına gonderebılır mısınız ??
calıstıgım plexyglass satan yerle kavga ettıgım ıcın plexyglass sıkıntısı cekıyıyorum uv plexy (sarı) vede 3-5-10 mm lık seffaf plexyglassların fıyatları ogrenıp gerektıgı zaman alıp gonderebılecek bır yardım sever arkadas varsa cok sevınırım(akbank ısbank yapıkredı veya vakıfbank kartlara dırek havale yapıcam)
ve son olarak bu mazod-1- de kının aksıne bazı parcalar harıc hurda bozuk ve eskı parcaları kullanıcam fan ,eskı bozuk laptop ,bozuk adsl modem ,ekran kartı,ıslemcı,hdd,mp3 player ,mıkser ,ozellıkle 1 lt bos yangn tupu... aklınıza gelebılecek her turlu bozuk hurda parcaları cope atmak yerıne tekrar degerlendırmek uzere bana gonderırsenız sewınırım
not:dusunmeyın kı bu eleman mod yı belese getırmeye calısıyor dıye oyle bır amacım yok sadece cope atılcak zıyan olucak parcaları degerlendırıp allah ızın verırse guzel ve gosterıslı bırsey yapmayı planlıyorum yarın bazı tasarımlarımı scan edıp koyucagım
şimdiden ilgilenen ,ilgilenmeyen ,yardım eden ,etmeyen,fıkır paylasımı yapıp ,yapmayan herkeze cok tessekur edıyorum
herkeze sewgıler saygılar ıyı aksamlar
__________________ POWERED BY MAZOPSY
DESİGNER BY K.U.K.A. |