Konu
Eski 07-06-08, 17:13   #1 (permalink)
FLASH
Cool Member

FLASH Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.05
Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ?

Forumlarda dikkatimi çekiyor herkes piyasaya çıkan her oyunu hemen oynamaya çalışıyor yada ileride çıkacak bir oyuna sistemini değiştirmek için para biriktiriyorlar .
Fakat ne gariptirki o beklenilen oyunun çıktıktan sonra sorunsuz ve hızlı çalışıyorsa 1 hafta yüzüne bakılmıyor ve yeni sistem için para biriktirilmeye başlanıyor .
Çünkü yeni oyunun screenshotları çok iddalıdır bunu benim makine kesinlikle çalışmaz çalışsada performanslı çalıştırmaz denir ve içten içe yeni sistem için bütçe planları yapılır yeni aldığımız ekran kartları fiyatı iyice düşmeden yeni nesil ekran kartları alınmak üzere satılır .
Kimse gerçekten oyun oynamak niyetinde değil niyet en son grafikleri kendi bilgisayarında çalıştığını görmek biraz oynayıp grafiklere bakmak ve sözkonusu oyunun forumlara kendi sisteminde çalışığının kanıtlarını screenlerle gururla göstermektir .

Her oyun oynanıp bitirilse şimdiye kadar çıkmış oyunları oynamaktan bugün çıkmış oyunları oynamaya sıra gelmez .
Fakat görüyorumki oyun çıkmasına 3 4 gün kala demosu çıkıyor herkes hurra demoyu indiriyor ,olmadı videolar iniyor ,oyun çıkar çıkmaz oyun indiriliyor .
Anlamıyorum bu ne oyun açlığı sistemi yetsin yetmesin en son oyunları demoları dahil inatla indirip oynayanlara şaşıyorum her oyunu oynamak zorundamıyız acaba ?
FLASH çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver