hARDWAREMANIA - Konu - Teknik Servis Takip Programı

Konu

Eski 16-06-08, 18:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #180 (permalink)
problem
Power Member
Bilgisayarım

problem Avatar

Katılım tarihi: 04.03.05
Nereden: Bursa
Ynt: Teknik Servis Takip Programı

Alıntı:
Development tarafından iletildi. Mesajı göster
Sayın Arkadaşım..

İnsanlara faydalı olmak güzel bir şey tabiki seni kutluyorum..
Fakat bir problem var..

Mesleğiniz yazılım üzerinemi bilemem eğerki öyleyse ..
Sizde bilirsinizki bir projeyi bitirmek büyük emekler gerektiriyor şimdi siz bir ticari program yapmışsınız ve free olarak dağıtıyorsunuz..

Yani bunu insanlar ticari olarak kullanıyorlar Bunu ücretsiz verip kendi mesleğine ve sektörüne yapılan bir gereksiz bir balta vurmak oluyor ..

Şimdi birilerine faydalı olurken sektörde yapılan diğer işlerin değerini düşürüyorsunuz..

Eğer bir ticari program yaptıysanız bunu ücretsiz dağıtmayın..
kişisel kullanımlara lafım yok - ticari diyorum..

Bunu ücretsiz alan arkadaşlar bundan tabi memnun olucaklardır çünkü para vermiyorlar. O yüzden sizi tebrik edende çok olur fakat ben bir yazılımcı olarak sizi tebrik edemiyorum..

Bunun sıkıntısı gelicekte görünüyor. Bunu sizde bu mesleğin içindeyseniz sıkıntılarını yaşıcaksınızdır ilerde ..

Saygılarımla
yani abi size kisaca YUH demek istiyorum. kiz ne guzel yazmis programini paylasima sunmus. bilmiyorum bu ilk yazilimimi. ben bunu gordum emegi icin ve paylasimi icin tesekkur ediyorum. genclerin onunu acin beyler. kostek degil destek olun. arkadas egitimini almis ve bildiklerini pratige dokmus, kendini gelistirmek adina baska ne yapmasini bekliyorsunuz ki? nasil test edecek programi. nasil gelistirecek' ihtiyaclari nasil belirleyecek kullanicilari olmadan.

benzer urunlerin satisini engellemez bu. bilakis rekabeti arttirir. daha iyisini yapin. tercih edilen olun.

yeliz hanim seni tebrik ediyorum. cok imrendim sana. hatta kiskandim basarilarinin devamini diliyorum.

yazim hatalari icini ozur diliyorum. bu klavyede turkce karakterler yok. ve isaretlerde cok karisik yerlerde