Konu
Eski 04-07-08, 16:23   #201 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Ynt: açılışta donma asus M3A

Alıntı:
mAniAcPoW tarafından iletildi. Mesajı göster
Her zaman gigabyte alirdim bir asus deneyelim dedik gittim m3a aldim hdaudio kurmasi sorunlu ethernet kartini kurmasi sorunlu neyse hallettim bu seferde acilista donma yasadi onuda buraya girmesek habire elektrigi kes kapat ac nasil birseymiş bu ana kart bir mal yapiolarsa adam gibi yapsinlar herkes burayi yada burasi gibi forumlarimi gezecek alinca elbet direkt kullanmak ister. Bundan onceki anakartim gigabyte idi hic ugrasmadim tak kur calistir. ne sorunlu anakartmiş bu m3a.
Forumlarda gezmesini bilmeyenler napsin daha google da arama yapmasini bilmeyen varken forumda arama yapmasini bilmeyenlerde tabi olacaktir. Benim anakart arastirmam 2 ay sürmüstü o kart icin bu sefer arastirma yapmadan aldim ahan bole oldu 2 ay bekleyemem dedim.
Kart fena ısınıyor yanina vantilator koydum Oyunlarda vantilatorsuz donma oluyor Ne diyim vantilator de kasa kadar Zaten elektrike zam geldi.
Vatanbilgisayar dan aldim bunu geri alma ihtimalleri yok sanirim değiştirme gibi birşey de yok sanirim.

Ayrica ethernet karti niye alsinlar zaten anakart almislar. Ya ses kartinda sorun olsaydi gidin ses karti mi alin diyecektin Ehehe
Yeni aldıysan git ver anakartı kardeşim,başka marka bir anakart al.Vatan'nın müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır sanırım.Sonuçta sen istediğin faydayı sağlayamıyosun anakarttan.
Cole çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver