Konu
Eski 04-07-08, 23:08   #6 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Ynt: Program yazmak istiyorum. Yeni başladım sıfırdan başlamak için program ve kitap tavsiyesine ihtiyazım var

Alıntı:
sekko16 tarafından iletildi. Mesajı göster
Sana katılıyorum Lazarus, bolca var... Hatta çok fazla bolca...Ben genel bi gezinti yaptım... Fakat sabit bir kanıya varamadım.Yani takib ettiğim yazılarda çokfazla tavsiye var... içinden seçtiklerim olmadımı oldu... Bir ikitane... Teke indirmek istiyorum... Bunu kendi başıma yaparsam yanlış yerden yada daha az iyi olan yerden başlarım diye korkuyorum... Ama sizlere birde sitemde bulunmak istiyorum.. Çok teşekkür ederim yazımı dikkate almışsın ve hatta zahmet etmiş cevap yazmışsın... Ama bence forumda bolca var.. Gez bulursun demek yerine bana bir kitap yada ne bilim, program ( ikisi birden olsa süper olur)falan tavsiye etseydin çok daha fazla yardımcı olurdun.. Ama yine çok teşekkür ederim ilgine...

NOT : Yanlış anlamazsan birşey daha söylemek istiyorum Lazarus... Eğer bu resimdekisen isen ki öyle olduğuna inanıyorum... Sana daha önce, Galatasarayın eski futbolcularından Saffet'e ne kadar benzediğini söyleyen oldumu?
hocam yeteri kadar aramamışsın demek ki. arasaydın benim ne tavsiye ettiğimi öğrenirdin neyse artık sana kalmış orası.

Not: Saffet'e de pek benzemem aslında sana oyle gelmiş.
lazarus çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver