| Ynt: Optiarc DVD RW AD-5170A daha bugun aldım lutfen yardım Alıntı: israrengiz tarafından iletildi.
nec marka dvd-rw bende aldım..aynı model..ancak biraz araştırınca bunun sorun olmadıgını anladım
nec; cdleri diğer yazıcılardan cok hızlı bir şekilde yazıyor..ancak kalitesiz dvd ve ya cd leri okumuyor.
bu arada nec urunleri sorunlu değil..sorun; ülkemizide ele geçiren kalitesiz çin malı medya ortamları kullanmamızda..
sana tavsiyem bu cihazın yanına birde ucuz 2, el bile olabilir dwd alabilrisin | Maalesef sandığın kadar basit bir mevzu değil bu sorun. Nec dvd yazıcılar piyasada en çabuk bozulan dvd yazıcılar olma özelliğine sahipler... Zamanında çok methedilen 3540a modelleri ile bir çok incelemede hızlı yazdığı ve okuduğu üzerine methiyeler diziliyordu. Ben ve benim gibi bir çok takipçi bu övgüler üzerine nec dvd yazıcı aldık ama hesaba katılmayan bir şeyin kurbanı olduk; bir süre sonra yazdıkları dvd leri okuyamamaya başlıyorlar. Sanırım senin dvd yazıcın şu an çalışır halde ama yakın bir zaman sonra bu başlık altında görmek istemem seni. 
Dediğim gibi kalitesiz medya, kaliteli medya seçme mevzusu değil. Önce eksi dvdleri okumamaya sonra hem artı hem eksi yakın bir zamandırda cd bile okumuyor. Biraz araştırma yaparsan neczede birçok kişinin aynı şikayetlerde bulunduğunu görebilirsin.
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930). |